Skip to main content

CELEBS

Robert Pattinson: Βόλτα με το καινούργιο του κορίτσι...

...που δεν θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα!



 

Μετά τον χωρισμό του με την Kristen Stewart, του έχουν χρεώσει σχέσεις και σύντομα ειδύλλια με πάρα πολλές νεαρές- οι περισσότερες καλλονές. Όμως, αυτή τη φορά ο Robert Pattinson φαίνεται να έχει μπει για τα καλά σε καινούργια σχέση και μάλιστα με μια κοπέλα που μοιάζει πιο γήινη από τις προηγούμενες.

Η βρετανική The Sun, λοιπόν, αποκαλύπτει ότι ο γοητευτικός σταρ του Hollywood «εδώ και ένα περίπου μήνα» βγαίνει με τη βρετανίδα τραγουδίστρια της πειραματικής R&B FKA Twigs, που το πραγματικό της όνομα είναι Tahliah Barnett. «Η σχέση τους είναι αληθινή» αναφέρει πηγή στην εφημερίδα «μέχρι πρόσφατα την κρατούσαν κρυφή, αλλά φαίνεται πως αυτό δεν είναι πλέον εφικτό». Και προσθέτει: «Βγαίνουν συνέχεια ραντεβού τον τελευταίο μήνα, ενώ της έχει ζητήσει να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη μαζί του. Λατρεύει επίσης να παρακολουθεί τις συναυλίες της».

Η Tahliah, που ζει στο Λονδίνο και πριν από ένα μήνα κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό album LP1, δεν θέλει να μπει σε σύγκριση με την Stewart και προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους αναφορικά με τη σχέση της με τον Robert Pattinson. Επίσης, γεγονός αποτελεί ότι η νεαρή δεν μοιάζει να έχει καμία σχέση με τα μοντέλα και τις νεαρές στάρλετ, με τις οποίες κατά καιρούς κυκλοφορούσε ο Pattinson ούτε θυμίζει εμφανισιακά καμία απ’ αυτές.

Pattinson-1.jpg

Pattinson-3-555x1024.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ