Νικολέτα Καρρά: «Σαν τρελή θέλω να παίξω σε βαρύ δράμα»

Τους «Συμμαθητές» τους έχει σε μεγάλη... υπόληψη

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Νικολέτα Καρρά μιλώντας στην Αγορά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο επιτυχημένο σίριαλ «οι Συμμαθητές», ενώ αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον ρόλο που θα ήθελε να παίξει.

Οι «Συμμαθητές» είναι μία σειρά που από τις μετρήσεις τη τηλεθέασης φαίνεται ότι ο κόσμος την έχει αγαπήσει πολύ. Πιστεύεις ότι είναι η μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία σου μέχρι στιγμής;

Πιστεύω ειλικρινά πως είναι η καλύτερη μου στιγμή τηλεοπτικά, όχι μόνο λόγω της επιτυχίας στις μετρήσεις τηλεθέασης, αλλά και από το γεγονός ότι κατάφερα να δείξω στον κόσμο ένα ακόμη κομμάτι μου. Νιώθω ότι οι «Συμμαθητές» με έχουν πάει ένα σκαλοπάτι παραπάνω καλλιτεχνικά, με έχουν πάει μπροστά επειδή κατάφερα να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω και άλλα πράγματα ως ηθοποιός. Συν τοις άλλοις, είναι η σειρά που έκανε τον κόσμο να ξεπεράσει το Μαράκι από το «50-50» και να αγαπήσει την Τατιάνα, η οποία είναι για εμένα ένας πολύ σημαντικός ρόλος, τον οποίο έχω αγαπήσει ιδιαίτερα.

Σε έχουμε συνηθίσει να παίζεις σε κωμωδίες, τόσο τηλεοπτικά όσο και θεατρικά και κινηματογραφικά, θα ήθελες να παίξεις ένα βαρύ δράμα;

Εννοείται ότι θέλω, σαν τρελή θέλω έναν τέτοιο ρόλο. Μου αρέσει πάρα πολύ το δράμα, αν και η Τατιάνα είχε αρκετές δραματικές σκηνές ως ρόλος. Σκηνές με πολύ κλάμα και να σου πω ότι έκλαιγα κανονικά σε κάθε σκηνή, δεν χρειάστηκε να κλάψω τεχνικά ούτε με τεχνητά δάκρυα. Την Τατιάνα την αγάπησα από την πρώτη στιγμή που έπιασα στα χέρια μου το σενάριο του σίριαλ. Όταν μία μεγάλη πρόκληση για εμένα. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares