Νίκος Αναδιώτης: Αποχώρησε από το «Happy Day» 10 μέρες πριν την πρεμιέρα

Ο ίδιος αποκαλύπτει τους λόγους!

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Για τις 15 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του «Happy Day», η οποία όμως θα πραγματοποιηθεί χωρίς τον Νίκο Αναδιώτη, ο οποίος τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκεται στην παρέα της επιτυχημένης πρωινής εκπομπής του Alpha.

Αιτία της αποχώρησής του ήταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις με τη σειρά «Δικαίωση» του Mega που ξεκινάει την προβολή της μέσα στην νέα τηλεοπτική σεζόν. Οι υποχρεώσεις αυτές δεν του επιτρέπουν να βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής, μιας και τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας βρίσκεται στη Σύρο για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Μάλιστα, ο ίδιος, μίλησε στο Peoplegreece.com για την απόφασή του να αποχωρήσει από την παρουσίαση, έναν καινούργιο ρόλο τον οποίο υποστήριξε και τον έφερε εις πέρας με επιτυχία.

«Η απόφαση πάρθηκε μετά από ώριμη σκέψη και ανάμεικτα συναισθήματα λόγω των πολλών επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, αναφέρομαι στα γυρίσματα για τη “Δικαίωση”, το καινούργιο σίριαλ του Mega Channel στο οποίο παίζω, τα οποία είναι πολλά, συνεχή και απαιτητικά και δεν μου επιτρέπουν να βρίσκομαι στο “Happy Day”», είπε χαρακτηριστικά, και κατόπιν πρόσθεσε: «Παρόλα αυτά πέρασα υπέροχα εκεί με όλους και η συνεργασία μου με τον Alpha δεν πρόκειται να τελειώσει εδώ, αλλά θα συνεχιστεί. Συζητάω για να βρίσκομαι σε μια εκπομπή του καναλιού, η οποία δεν θα είναι καθημερινή και σε λίγες ημέρες θα μπορώ να πω περισσότερα».

Ωστόσο, πληροφορίες θέλουν το κανάλι να επιθυμεί να «απορροφήσει» τον Νίκο Αναδιώτη στη πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με κεντρική παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares