Skip to main content

CELEBS

Lady Gaga: Προσγειώνεται στο Ελευθερίες Βενιζέλος σε λίγες ώρες!

Το πρώτο tweet για την Ελλάδα λίγες ώρες πριν την άφιξη στην χώρα μας...



Η Lady Gaga φτάνει στην Αθήνα σήμερα και συγκεκριμένα σε 2 περίπου ώρες από τώρα, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα. Η ντίβα της διεθνούς μουσικής σκηνής θα προσγειωθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος με ιδιωτικό αεροπλάνο λίγο πριν τις 7 το απόγευμα. Η άφιξή της θα γίνει με ιδιωτικό αεροπλάνο στο κτίριο GAF, τον ιδιωτικό χώρο του αερολιμένα, ο οποίος βρίσκεται μετά το κεντρικό κτίριο του αεροδρομίου. Εκεί θα μιλήσει και θα φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές της λίγη ώρα αργότερα.

Η διάσημη τραγουδίστρια πάντως φαίνεται πως είναι πολύ ενθουσιασμένη που ένας από τους σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας της The ARTPOP Ball είναι η Αθήνα. Μάλιστα σήμερα το πρωί έκανε και πρώτο της tweet σχετικά με το ταξίδι στην Ελλάδα...

ladygaga.jpg

Η Lady Gaga έρχεται από την Κωνσταντινούπολη όπου εχθές το βράδυ πραγματοποίησε ένα ακόμα live στο πλαίσιο της περιοδεία της. 

Φυσικά δεν παρέλειψε να ανεβάσει και φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram από το πολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε. Αυτό που ξεχωρίζει είναι τα άσπρα λουλούδια που ζήτησε η ίδια να έχει καθώς έχει αδυναμία σε αυτό το χρώμα και είναι κάτι που ζήτησε και για το δωμάτιο της  στην Ελλάδα.

ladygaga1.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.