Skip to main content

CELEBS

Φώτης και Μαρία: Οι νέοι συνεργάτες και οι αλλαγές στο ΦΜ live!

Λίγες μέρες έμειναν!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της εκπομπής του Φώτη Σργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου έχει ήδη αρχίσει και το κανάλι Star λίγο πριν την πρεμιέρα του "ΦΜ live" τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με τους νέους συνεργάτες του Φώτη και της Μαρίας αλλά και τις αλλαγές στην εκπομπή που θα δώσουν αέρα ανανέωσης.

Δες την ανακοίνωση:

"Ο Φώτης και η Μαρία για τη νέα σεζόν υπόσχονται ακόμα περισσότερο γέλιο, χαρά, αισιοδοξία. Μέσα από τη συχνότητα του Star είστε προσκεκλημένοι στο ανανεωμένο παιχνίδι της διαφορετικής καθημερινότητας με τους ιδανικότερους παίκτες για μεγάλα σκορ.

Οι οικοδεσπότες Μαρία Μπακοδήμου και Φώτης Σεργουλόπουλος σας περιμένουν για εξαντλητικό παιχνίδι και ανελέητη σάτιρα. Διαφορετικό και κεφάτο το φετινό ΦΜ Live μπαίνει στην πέμπτη χρονιά του δυναμικά. Τα δημιουργικά, σατιρικά βίντεο συνεχίζουν να διακωμωδούν την τραγικότητα της ανθρώπινης ύπαρξής μας, η χημεία, που όλοι γνωρίζετε ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές των απογευμάτων, θα δοκιμαστεί στις αντιξοότητες και τα παιχνίδια.

Η ενότητα «Παίξτο Μου Και Αυτό» με βίντεο, που δίνουν αφορμή για σχολιασμό και κεφάτη κουβεντούλα, επιστρέφει, οι καλεσμένοι συνεχίζουν να πέφτουν θύματα της… σατανικής παρέας.

Τον ρόλο ιεροεξεταστή φέτος αναλαμβάνουν ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Τζένη Μελιτά και οι δύο νέοι συνεργάτες η Αντιγόνη Πάντα- Χαρβά και ο Στέλιος Χανταμπάκης, η δοκιμασία θα χωρίζεται σε δύο γύρους.

Η εκπομπή εμπλουτίζεται με νέα παιχνίδια, ιδέες και γκάλοπ. Το παιχνίδι των ερωτήσεων εξελίσσεται, ενηλικιώνεται, μεγαλώνει.

Βέβαια τα πάντα θα ανατρέπονται και φέτος, στον «Ξαφνικό Θάνατο» τον τελευταίο γύρο του παιχνιδιού, που θέλει τον χαμένο της ημέρας να κάνει φάρσα σε ανύποπτους φίλους της εκπομπής.

Και όλα αυτά μέσα σε ένα νέο, εντελώς διαφορετικό και σούπερ μοντέρνο σκηνικό, το ΦΜ Live επιστρέφει από τη Δευτέρα 22/9, στις 16:00 πάντα ζωντανό, διαδραστικό, γρήγορο, επίκαιρο και κεφάτο.

Αρχισυντάκτης: Νικόλας Τουρουντούς

Βοηθός αρχισυντάκτη: Νάντια Χείρα

Συνεργάτες on camera:  Γιάννης Πουλόπουλος, Τζένη Μελιτά, Αντιγόνη Πάντα - Χαρβά, Στέλιος Χανταμπάκης.

Σκηνοθεσία: Ηλίας Κούρτης"

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου