Η βασίλισσα του R'n'B κάθεται στον θρόνο της!

H Βeyonce είναι και επίσημα πλέον το πιο ισχυρό πρόσωπο της παγκόσμιας showbiz...

Αναστασία Τουρούτογλου

Προφανώς η πριγκίπισσα B ήξερε πολύ καλά τι έκανε όταν τραγούδησε πριν από μερικά χρόνια το τεράστιο χιτ "Run the World". Κι αυτό γιατί σήμερα, το πρώην μέλος του γυναικείο συγκροτήματος Destiny’s Childs, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους πιο ισχυρούς ανθρώπους της παγκόσμιας showbiz. 

Σύμφωνα με το επιχειρηματικό περιοδικό Forbes, το οποίο δημοσίευσε πρόσφατα μια λίστα που εξετάζει τα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου σε σχέση με το εισόδημα τους, τη φήμη τους και την κοινωνική τους επιρροή, η Beyonce έχει πλέον ρίξει από την πρώτη θέση την διάσημη Αμερικανίδα παρουσιάστρια Oprah.

H Β χρωστάει την κατάκτηση της κορυφής τόσο στην κερδοφόρα παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο Mrs. Carter Show (που λέγεται πως της απέφερε συνολικά $2.4 εκατομμύρια για κάθε συναυλία) όσο και στις… τρελές πωλήσεις του τελευταίου άλμπουμ της. Παράλληλα όμως, η Β φροντίζει και για την επιχειρηματική της καριέρα αφού συνεργάζεται ταυτόχρονα με εταιρίες όπως η H&M και η Pepsi. Όλα αυτά μαζί έχουν εκτινάξει τα εισοδήματα της τραγουδίστριας σε περίπου 115 εκατομμύρια δολάρια από τον περασμένο Ιούνιο. 

Κι αν αναρωτιέσαι ποιoι είναι οι σταρ οι οποίοι ακολουθούν την Beyonce, η λίστα είναι μακρά και πλούσια: Το αστέρι του N.B.A., LeBron James, ο Dr. Dre, η Oprah, η Ellen DeGeneres, ο Jay Z, ο Floyd Mayweather, η Rihanna, η Katy Perry και ο Robert Downey, Jr. Η Jennifer Lawrence είναι η ηθοποιός που κατέχει την πιο υψηλή θέση (νούμερο 12), με την Sandra Bullock να έρχεται δεύτερη αλλά πολλές θέσεις πιο κάτω (νούμερο 36) και την Sofia Vergara τρίτη (νούμερο 54). 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares