Γιώργος Μανίκας: «Φλερτάρω μπροστά στη γυναίκα μου»

Μετά το γάμο του είναι γεμάτος αποκαλύψεις!

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Ο Γιώργος Μανίκας στην πρώτη του συνέντευξη ως παντρεμένος στο περιοδικό «HELLO!», αποκάλυψε πως συνεχίζει να φλερτάρει άλλες γυναίκες και μάλιστα μπροστά στη σύζυγό του, Έλλη Γελεβεσάκη. «Εννοείται πως εξακολουθώ να φλερτάρω. Και μάλιστα μπροστά στην Έλλη και μετά γελάμε μαζί», είπε χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο και συνέχισε «Δεν έχει αλλάξει ο τρόπος που με βλέπουν οι γυναίκες. Άλλωστε, ας μην κρυβόμαστε, τις περισσότερες γυναίκες τις ιντριγκάρει να «κλέψουν» τον άνδρα μιας άλλης, πόσο μάλλον όταν αυτός είναι και πατέρας».

Ακόμα, ο ίδιος μίλησε και για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μετά τον ερχομό του Άγγελου-Ιωάννη, λέγοντας «Πριν ακόμα γεννηθεί ο μπέμπης, ονειρευόμουν ότι η ζωή μας θα ήταν τέλεια μαζί του. Τελικά, όλα είναι ακόμα πιο μαγικά και όμορφα σε σχέση μ’ εκείνα που περίμενα να συμβούν».

Όσο για το αν ανυπομονεί να μεγαλώσει, σημείωσε «Και ναι, και όχι. Μου αρέσει να απολαμβάνω κάθε στάδιο της ζωής του. Ανυπομονούσα να τον δω να περπατά, όπως περιμένω να τον ακούσω να μιλήσει ή ακόμα και τη μέρα που θα τον πάμε σχολείο. Τα έχω όλα φανταστεί».

Τέλος, για την ημέρα του γάμου του αποκάλυψε «Η μέρα του γάμου μας ήταν έτσι όπως την ονειρεύτηκα. Ένα μεγάλο πάρτι μαζί με αγαπημένα πρόσωπα που διασκέδαζαν μέχρι το πρωί και έκαναν πλάκες άλλωστε δε θα ήθελα να ήταν κάτι το τυπικό».About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares