Skip to main content

CELEBS

Γιώργος Λιάγκας: Για βουτιές με Θ. Γεωργαντά και Α. Μπαρμπαρίγου!

Μια μικρή απόδραση λίγο πριν την πρεμιέρα!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος και η Φαίη αποφάσισαν να κάνουν μία σύντομη απόδραση στην Αίγινα. Το ζευγάρι δεν ταξίδεψε όμως μόνο του στο όμορφο νησί, αλλά πήρε μαζί και τους καλούς του φίλους και συνεργάτες Θέμη Γεωργαντά και Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, όλοι μαζί έκαναν τις βουτιές τους στην παραλία και απόλαυσαν τον ήλιο, ο οποίος παραμένεις ζεστός ακόμα κι αν βρισκόμαστε μια ανάσα πριν αποχαιρετήσουμε τον Σεπτέμβριο.

Μάλιστα, ο Γιώργος δεν δίστασε να φωτογραφηθεί μαζί τους και να μοιραστεί το παρακάτω στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους, γράφοντας «Σχολική εκδρομή στην Αίγινα».

99.PNG

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια

Πώς να υιοθετήσετε το στυλ Kristen Bell με αυτές τις συμβουλές

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

Προτεινόμενα

FOOD

Αυτή είναι η Νο 1 τροφή για καλύτερο ύπνο, σύμφωνα με τους διαιτολόγους

 Η ζωή σου είναι συνεχώς πολυάσχολη και τείνεις να βάζεις τον καλό ύπνο στον τελευταίο τροχό της αμάξης.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19 έως 26/7/26

Η επικοινωνία σας θα αρχίσει να καλυτερεύει και η ψυχολογία σας θα ανεβαίνει σταδιακά.

Best of Network