Κendall Jenner: Έπεσε θύμα bulling από άλλα μοντέλα.

Η μικρή αδελφή της Kim Kardashian έχει προβλήματα...

Αναστασία Τουρούτογλου

 

Ποιος είπε πως οι πλούσιοι, όμορφοι και επιτυχημένοι δεν έχουν κι αυτοί τα βάσανα τους; 

Η 18χρονη Kendall Jenner διεκδικεί μια μεγάλη καριέρα στον χώρο της μόδας και τον τελευταίο καιρό τα έχει καταφέρει πολύ καλά αφού έχει γίνει το πρόσωπο μερικών από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας στον κόσμο. 

Παρ' όλα αυτά η πανέμορφη αδελφή της Kim Kardashian έχει να αντιμετωπίσει την ζήλια των συναδέλφων της. Η αιτία είναι πως έχει καταφέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να έχει όλα τα φώτα της στραμμένα πάνω της. Σύμφωνα με πηγή από τον χώρο της μόδας που μίλησε στο In Touch Weekly «τα άλλα μοντέλα έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να βρεθούν στη πασαρέλα και νιώθουν πως η Kendall δεν βρίσκεται δίκαια ανάμεσα τους». Μάλιστα οι συνάδελφοι της Kendall δεν περιορίστηκαν μόνο στην αντιπάθεια τους αλά άρχισαν να της συμπεριφέρονται και άσχημα αφού κατά την διάρκεια ενός πάρτι έσβησαν τσιγάρο μέσα στο ποτό της...

Η ίδια η Kendall πάντως πέταξε τις σπόντες της για το bulling που έχει δεχτεί με τον δικό της τρόπο. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία από ένα fashion show στη Νέα Υόρκη σχολίασε από κάτω: «δεν μπορείς να καθίσεις μαζί μας».

Βρε, τι τραβάει το κορίτσι....

Jenner.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares