Skip to main content

CELEBS

Nέα διαρροή γυμνών φωτογραφιών στο Hollywood

Και η Kim Kardashian θύμα των χάκερς 



 

Ενώ ο πρόσφατος θόρυβος με τη διαρροή φωτογραφιών δεκάδων αστέρων του Hollywood ακόμη δεν έχει ακόμαι καταλαγιάσει, οι χάκερς ξαναχτύπησαν εχθές το βράδυ και έδωσαν στη δημοσιότητα καινούργιο υλικό με νέες αυτή τη φορά πρωταγωνίστριες -για να μην βαριόμαστε κι όλας. Θύμα τους αυτή τη φορά η Kim Κardashian της οποίας τα ολόγυμνα selfies διέρρευσαν και πάλι μέσω της ιντερνετικής πλατφόρμας 4chan.

Aνάμεσα στις νέες φωτογραφίες που από το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκαν παντού στο ίντερνετ υπάρχει πολύ ακόμη φωτογραφικό υλικό το οποίο έχει υποκλαπεί από το iCloud των συσκευών πολλών διάσημων γυναικών. Μεταξύ των θυμάτων είναι η Vanessa Hudgens, η Aubrey Plaza, η Mary-Kate Olsen, η Hope Solo και για δεύτερη φορά η Jennifer Lawrence. Mετά τις διαστάσεις που πήρε το πρόσφατο αντίστοιχο σκάνδαλο, οι ιστοσελίδες διέγραψαν το ακατάλληλο υλικό, χωρίς όμως να έχουν προλάβει τη διαρροή του. 

Προς το παρόν οι εκπρόσωποι τύπου των celebrities  αρνούνται να κάνουν επίσημες δηλώσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πίσω από το νέο σκάνδαλο βρίσκεται η ίδια ομάδα χάκερς που ευθύνεται για την διαρροή τον Αύγουστο με την οποία είχαν ασχοληθεί οι αρχές χωρίς όμως να καταφέρουν αν εντοπίσουν τους ένοχους. 

724317_KIM.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ