Skip to main content

CELEBS

O Johnny Depp και άλλες διασημότητες για την απελευθέρωση φυλακισμένων καλλιτεχνών

 

Η εκστρατεία "Imprisoned for Art" (Φυλακισμένοι για την Τέχνη) ζητά την απελευθέρωση καλλιτεχνών που κρατούνται στις φυλακές σε όλο τον κόσμο.


Κατερίνα Σαρρή

 

O Johnny Depp, o Peter Gabriel , o Tom Morello, η Nadia των Pussy Riot και άλλες διάσημοι star συμμετέχουν ως «φυλακισμένοι» για χάρη της εκστρατείας «Imprisoned for Art» (Φυλακισμένοι για την Τέχνη) ζητώντας την άμεση απελευθέρωση των καλλιτεχνών που κρατούνται στις φυλακές σε όλο τον κόσμο.

Pixel
Pixel

Οι διάσημοι καλλιτέχνες ποζάρουν ως κρατούμενοι στις ΗΠΑ, σε φωτογραφίες που τυπώθηκαν σε μπλουζάκια. Πάνω στα μπλουζάκια αναγράφεται χαρακτηριστικά η φράση: «Η τέχνη δεν είναι αδίκημα», κάτω από μια μαυρόασπρη φωτογραφία που δείχνει τον κάθε καλλιτέχνη να έχει περασμένο στο λαιμό το κορδόνι ενός πίνακα που γράφει το όνομα του κρατούμενου καλλιτέχνη.

Ο Βρετανός τραγουδιστής Peter Gabriel φορά μπλουζάκι με το όνομα του δημοσιογράφου και συγγραφέα με διπλή υπηκοότητα, Σουηδίας και Ερυθραίας, του Ντάβιτ Ισαάκ, ο οποίος εξαφανίστηκε μετά τη σύλληψή του το 2001 στην Ερυθραία.

Ο Johnny Depp υποστηρίζει τον Ουκρανό σκηνοθέτη 'Ολεγκ Σεντσόφ που συνελήφθη το 2014 στην Κριμαία και καταδικάστηκε σε 20ετή κάθειρξη για «τρομοκρατία».

Ο κιθαρίστας των «»Rage Against The Machine» Tom Morello  ανησυχεί για την τύχη του Ταϊλανδού τραγουδιστή της φολκ γνωστού με το υποκοριστικό «Tom Dundee» που καταδικάστηκε τον Ιούνιο σε κάθειρξη επτάμιση ετών για προσβολή της μοναρχίας.

 

aaaaaaaafylakis3.jpg

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τζάστιν Μπίμπερ: Θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας - Έγκυος η Χέιλι Μπίμπερ

Ο τρυφερός τρόπος με τον οποίο ανακοίνωσε τα ευχάριστα το γνωστό μοντέλο

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Λατρέψαμε τα Gucci sneakers της - Πόσο κοστίζουν;

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την τραγουδίστρια στο Ελ. Βενιζέλος

CELEBS

Nemo: Ποιο είναι ο πρώτος non-binary καλλιτέχνης που κερδίζει τη Eurovision

Με το «Code» μιλάει για το ταξίδι προς την ανακάλυψη της ταυτότητάς του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 13 Μαΐου

Προσπαθήστε να ξαναβρείτε την εσωτερική σας αρμονία

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

15 ταινίες για τη Γιορτή της Μητέρας

Κωμωδίες, δραματικές ταινίες και ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ, που θέτουν τη μητρότητα και κάθε πτυχή της στο προσκήνιο.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Λαχταριστό φιλέτο κοτόπουλο με κρεμώδες τυρί και πιπεριές στον φούρνο

Μια εύκολη κι απολαυστική συνταγή