Skip to main content

CELEBS

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι φήμες περί χωρισμού του τον έχουν κάνει έξαλλο

Τα δημοσιεύματα για το τρίτο πρόσωπο τον έχουν εξοργίσει


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Έχει φουντώσει το τελευταίο διάστημα η φημολογία που θέλει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να χωρίζει με την Κατερίνα Κόκλα, εξαιτίας μιας άλλης γυναίκας, η οποία είναι στενή του συνεργάτιδα.

Σύμφωνα την εφημερίδα «Espresso» ο δημοφιλής παρουσιαστής είναι εξοργισμένος απ' αυτά τα δημοσιεύματα σε σημείο που σκέφτεται να κινηθεί νομικά. \

Pixel
Pixel

«Ειλικρινά αυτή τη φορά θα κινηθώ νομικά και θα ζητήσω τη στήριξη της Δικαιοσύνης. Θα καταθέσω μηνύσεις σε όλα τα μίντια που θα γράψουν τέτοιες ανακρίβειες για την προσωπική μου ζωή και μάλιστα από αυτή κιόλας την εβδομάδα. Δεν είναι δυνατόν όταν υπάρχουν παιδιά, να γράφονται πράγματα που αμαυρώνουν την εικόνα των γονέων» τονίζει ο παρουσιαστής με μεγάλη δυσαρέσκεια και συμπληρώνει:

«Δεν σεβάστηκαν την έκκληση της γυναίκας μου να μη φωτογραφίζουν εκείνη και το παιδί ή να μη γράφουν γι'αυτή, καθώς δεν είναι δημόσιο πρόσωπο και επιθυμεί την ηρεμία της. Αυτή τη φορά ξεχείλισε το ποτήρι, γιατί τίθεται θέμα αξιοπρέπειας, την οποία προσπαθώ να κρατήσω, ενώ όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στο παιδί  μου. Τους καλώ να σταματήσουν  να γράφουν από σήμερα, θα κινούμαι πλέον νομικά».


Διαβάστε επίσης

CELEBS

Nemo: Αυτό είναι το non-binary φαβορί για τη νίκη στη Eurovision!

Με το «Code» μιλάει για το ταξίδι προς την ανακάλυψη της ταυτότητάς του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός

PETS

6 ενδιαφέροντα γεγονότα για τον εγκέφαλο της γάτας σας

Μερικές πληροφορίες για τον εγκέφαλο των αγαπημένων μας αιλουροειδών