Skip to main content

CELEBS

Α. Γεωργίου: Τι λέει για τις ερωτικές σκηνές με την "Μελίνα" στο «Μπρούσκο»

"Είναι αρκετά άχαρο να κάνεις τέτοιες σκηνές..."


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Συνέντευξη στο «7 μέρες TV» παραχώρησε ο Ανδρέας Γεωργίου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ταξίδι που έκανε στην Ταϊλάνδη και το Πουκέτ για τις ανάγκες των γυρισμάτων του «Μπρούσκο».

«Σίγουρα τα τσιμπήματα από τα κουνούπια και οι άπειρες ώρες που περάσαμε στα αεροπλάνα... Παρ' όλα αυτά, παίρνει θέση σε ένα από τα καλύτερα ταξίδια που έχω κάνει. Το τροπικό κλίμα έχει τα καλά του και τα κακά του. Κρατάω, λοιπόν, τα καλά και σου λέω ότι τα τοπία είναι μαγικά. Εμείς, από την άλλη, ως Έλληνες είμαστε «χαμένοι» συνεχώς και σε όλα τα επίπεδα. Χαρακτηριστικά θα σου πω ότι κάναμε ηλιοθεραπεία και γύρισμα σε μια παραλία της Πατόνγκ, ώσπου ξαφνικά χάσαμε τον ήλιο και μέσα σε οκτώ λεπτά ο κόσμος ήταν σε κατάσταση... τσουνάμι, αφού ο καιρός άλλαξε άρδην, σε βαθμό που σε τρομοκρατούσε! Τα κορίτσια, ο Θεοχάρης κι εγώ, όμως, σε αντίθεση με όλους τους ντόπιους, αρχίσαμε να τρέχουμε ανέμελοι στην παραλία και να περνάμε υπέροχα! Είχαμε όλοι μας μια ευγενή αφέλεια. Οι χαζοί τουρίστες που τα χαίρονται όλα!», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Όσο για το πώς αισθάνθηκε όταν γύριζε τις αισθησιακές σκηνές, ο ίδιος εξομολογήθηκε «Έχω συνεχεία στο νου μου αν είναι σωστή η θέση της κάμερας ή αν, αυτό που λέμε εμείς, «μασκάρω» τη συνάδελφο μου. Είναι αρκετά άχαρο να κάνεις τέτοιες σκηνές, μιας και απαιτούν σωστή «χορογραφία» για να μη γίνουν άβολες».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ανδρομάχη: Το βιογραφικό, ο έρωτας με τον Λιβάνη & η Eurovision

Η τεράστια επιτυχία του remake «Παράλληλη Αγάπη»

CELEBS

Γιάννης Φέρτης: Οι τρεις γάμοι και οι μεγάλοι έρωτες της ζωής του

Οι γυναίκες που «σημάδεψαν» τη ζωή του σπουδαίου ηθοποιού

CELEBS

Τάνια Τσανακλίδου: Το συγκινητικό «αντίο» στον Γιάννη Φέρτη

Ο ηθοποιός είχε χωρίσει την πρώτη σύζυγό του για τα μάτια της ερμηνεύτριας

Προτεινόμενα

CELEBS

Ανδρομάχη: Το βιογραφικό, ο έρωτας με τον Λιβάνη & η Eurovision

Η τεράστια επιτυχία του remake «Παράλληλη Αγάπη»

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!