Skip to main content

CELEBS

Και η Rihanna γυμνή...

Νέο χτύπημα των χάκερς αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια την τραγουδίστρια από τα Barbados.



 

Το Σάββατο το βράδυ χάκερς γέμισαν το ίντερνετ με νέο υλικό από γυμνές φωτογραφίες αναστατώνοντας για ακόμη μια φορά το Hollywood, αλλά και τις αρχές που έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό τους. Το πρώτο κύμα διαρροών του Αυγούστου είχε απασχολήσει το FBI και την Apple η οποία φάνηκε πως ήταν έκθετη σε ζητήματα προστασίας δεδομένων των χρηστών της. Οι διαρροές του Σαββάτου συνεχίστηκαν με πρώτο όνομα στη λίστα με τις γυμνές φωτoγραφίες και βίντεο να είναι εκείνο της Kim Kardashian. Το υλικό κατέβηκε μετά από λίγη ώρα από τους ίδιους τους χρήστες των ιστοσελίδων, αλλά νέες φωτογραφίες συνεχίζουν να βγαίνουν λίγες-λίγες στη δημοσιότητα.

Η πρωταγωνίστρια της ημέρας, λοιπόν, είναι η Rihanna με δύο φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε ολόγυμνη να κάνουν από το πρωί το γύρο του διαδικτύου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι εικόνες προέρχονται από κάποια πρόβα ρούχων της τραγουδίστριας. Ο μάνατζερ της διάσημης τραγουδίστριας αρνήθηκε να σχολιάσει το συμβάν και αρκέστηκε μόνο στο να δηλώσει πως καταδικάζει τέτοιου είδους περιστατικά. 

724918_riri22.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός