Ελλη Στάη: Έτρεξε για καλό σκοπό...

Η γνωστή δημοσιογράφος έτρεξε στο 3ο «Ladies Run» και έκανε ζέσταμα για το #TOCRUN που πλησιάζει!

 

Αναστασία Τουρούτογλου

Η Ελλη Στάη, δεν θα μπορούσε να λείπει από έναν θεσμό, που συνδυάζει τρέξιμο στη φύση, φιλανθρωπία και γυναίκα. Έτσι, φόρεσε τα αθλητικά της και έτρεξε μαζί με τις εκατοντάδες γυναίκες που συμμετείχαν στο 3ο «Ladies Run».

Όπως διαβάσαμε στο www.thetoc.gr αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία για να κάνει ζέσταμα και για το TOCRUN που πλησιάζει... Μαζί της, η προπονήτριά της Ευγενία Πλώτα.

Τι είναι, λοιπόν, το TOCRUN;

Το TOCRUN είναι ένας αγώνας δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων που θα διοργανώσει το TheTOC, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου και τα έσοδα θα αφιερωθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό. Προσεχώς, θα ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Λίγα λόγια για το «Ladies Run»

Το «Ladies Run» είναι πλέον θεσμός. Ξεκίνησε ως όνειρο το 2012 με το όραμα ενός αγώνα δρόμου αποκλειστικά για γυναίκες που παράλληλα θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Το ραντεβού για το 3ο «Ladies Run», δόθηκε στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Εκατοντάδες γυναίκες από διάφορες περιοχές, φόρεσαν τα αθλητικά τους παπούτσια και το χαμόγελό τους και έσπευσαν να τρέξουν, για να ενισχύσουν οικονομικά το σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ».

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares