Ρουβάς-Ζυγούλη: Οικογενειακές φωτογραφίες από τη βάφτιση της Αριάδνης!

Μια κούκλα η νεοφώτιστη!

Χρύσα Βασιλακοπούλου

Το περασμένο Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη βάπτισαν τη μόλις 21 μηνών κόρη τους, Αριάδνη, στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, στο Marianna Bay της οικογένειας Βαρδή και Μαριάννας Βαρδινογιάννη, στην Ερμιόνη. Νονά της Αριάδνης Ρουβά, ήταν η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ενώ οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τα 100 άτομα.

Μετά το τέλος του μυστηρίου, η νονά, οι γονείς και η νεοφώτιστη φόρεσαν παραδοσιακά κρητικά μαντίλια. Η μικρή Αριάδνη ξετρελάθηκε με τη στολή της και δεν την αποχωρίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του δείπνου που ακολούθησε. Κρητική στολή φόρεαε και ο Σάκης, ενώ από το γλέντι δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι βρακοφόροι που χόρεψαν παραδοσιακούς κρητικούς χορούς.

Τις μπομπονιέρες, έφτιαξε η Έλενα Σύρακα και ήταν το αρχικό της μικρής "Α" μέσα από το Μίτο της Αριάδνης ενώ η διακόσμηση ήταν λιτή και κομψή και αποτελούνταν από λουλούδια του αγρού.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι αντί για δώρα παρακίνησε τους προσκεκλημένους να κάνουν δωρεά στο Σύλλογο Ελπίδα. Να τους ζήσει!

asakis-1.png

asakis-2.png

asakis-3.png

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares