Skip to main content

CELEBS

Σοκ με επίθεση από χάκερς: Πέθαναν την Britney Spears

“Αναπαύσου εν ειρήνη @britneyspears”μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ!


Κατερίνα Σαρρή

Επίθεση χάκερ στον λογαριασμό της δισκογραφικής εταιρείας Sony Music στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter είχε ως αποτέλεσμα να αναρτηθεί μια ψεύτικη είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας Britney Spears μάλιστα λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του George Michael.

“Η Britney Spears σκοτώθηκε σε δυστύχημα. Θα σας πούμε περισσότερα σύντομα”.

Το επίμαχο tweet βεβαίως δεν ήταν αληθινό αλλά αποτέλεσμα της επίθεσης από χάκερ που δέχτηκε ο λογαριασμός της δισκογραφικής εταιρίας στο twitter. Είχε προηγηθεί ένα tweet που έγραφε μόνο «RIP @britneyspears.»

Η Sony δεν άργησε να καταλάβει πως είχε δεχτεί επίθεση και αμέσως εξαφάνισε το tweet και ζήτησε συγγνώμη από την διάσημη τραγουδίστρια.

Στο μεταξύ, δημοσιογράφος του ενημερωτικού τηλεοπτικού δικτύου CNN έγραψε στο Twitter ότι επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο τύπου της 35χρονης τραγουδίστριας, που τη διαβεβαίωσε ότι εκείνη είναι «ζωντανή και καλά στην υγεία της».

aaaaaaabrit3.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

CELEBS

Giorgio Armani: «Δεν σχεδιάζω ρούχα, σχεδιάζω όνειρα»

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα και στις εμβληματικές στιγμές της μόδας του του Giorgio Armani – που γεννήθηκε σαν σήμερα

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο

Στη Σικελία με αγάπη: Τρεις μέρες και τρεις επιλογές για να πάτε... και να ξαναπάτε  

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

Best of Network