Πασίγνωστη ηθοποιός δηλώνει: «Θα ήθελα να παντρευτώ έναν πλούσιο χοντρό Άραβα»

Αποκάλυψε όλα τα μυστικά της!

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Πρόκειται για την Ελένη Καστάνη, η οποία σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Like!» εξομολογήθηκε αν θα έκανε άλλο γάμο, αποκάλυψε τι δεν θα έκανε ποτέ στη ζωή της, εξήγησε τι κάνει όταν θυμώνει αλλά και πως καταφέρνει να ηρεμεί.

«Άλλο γάμο; Ούτε καν. Κοίτα, σε μία μόνο περίπτωση: Αν έκανα άλλο γάμο, θα ήθελα έναν πολύ πλούσιο χοντρό Άραβα. Ξέρεις, από αυτούς τους γέρους με τις μεγάλες κοιλιές, που βλέπουμε στις ταινίες. Να γίνω τουλάχιστον μια βασίλισσα, έστω μια πριγκίπισσα της Ανατολής. Ναι, αυτό θέλω. Για οτιδήποτε άλλο έχουμε κλείσει. Πώς να το κάνουμε; Μετά τον άντρα μου, ο οποίος ήταν ωραίος και φτωχός, ψάχνω τώρα για το αντίθετο», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός σχετικά με το αν θα ανέβαινε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όσο για αυτό που δεν θα έκανε ποτέ, όσα χρήματα κι αν τις έδιναν, η ίδια εκμυστηρεύτηκε «Δεν θα έκανα πεζοδρόμιο, δεν θα φορούσα μπουφάν και δεν θα χόρευα ζεϊμπέκικο. Απαγορεύεται οι γυναίκες να χορεύουν ζεϊμπέκικο».

Αναφορικά με το τι κάνει όταν θυμώνει, η ίδια επεσήμανε «Φωνάζω και είμαι νευρική! Μπορεί και να θυμώσω με ψιλοπράγματα, αλλά μετά από λίγο μου περνάει», ενώ για το πώς ηρεμεί, σημείωσε «Σε μια ξαπλώστρα κάτω από μια ομπρέλα να βλέπω τη θάλασσα. Να κάθομαι, ε, όχι να κολυμπάω! Ούτε καν!».

akastani.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares