Skip to main content

CELEBS

Φαίη: Γιατί έμεινε ξάγρυπνη το βράδυ πριν γεννήσει το μωρό της;

Τι ήταν αυτό που την κράτησε ξύπνια;


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Στην πρώτη της μεγάλη συνέντευξη και φωτογράφηση από τότε που έγινε για δεύτερη φορά μητέρα, η Φαίη Σκορδά διηγείται για πρώτη φορά τη συνέβη τη νύχτα πριν γεννήσει, αλλά και ποιες ήταν οι μεγάλες αγωνίες της εκείνη την περίοδο.

Όπως λέει στο Instyle «Ήξερα πως θα πήγαινα την επομένη να γεννήσω και το προηγούμενο βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου. Στις 02.00 τσέκαρα αν ήταν καλά ο Γιάννης. Στις 03.00 έριξα μια τελευταία ματιά στη βαλίτσα μου. Στις 04.00 κατέβηκα στο δωμάτιο του Γιάννη και χώθηκα δίπλα του μέσα στο κρεβατάκι –παιδικό κρεβατάκι για 3χρονο– και περίμενα μέχρι τις 06.00 το πρωί, να τον ξυπνήσω, να τον φιλήσω και να του πω πως η μαμά θα πάει στο μαιευτήριο για να φέρει το μωρό. Πώς χώρεσα, Θεέ μου, εκεί μέσα με εκείνη την κοιλιά! Αλλά με τρέλαινε η ιδέα του αποχωρισμού».

Όπως εκμυστηρεύεται, τις μέρες στο μαιευτήριο, η Φαίη τηλεφωνούσε καθημερινά στη δασκάλα του Γιάννη της στον παιδικό, για να μάθει νέα του. «Εκείνη μου έλεγε “όλα καλά”. Ένα μήνα μετά, μου αποκάλυψε πως εκείνες τις μέρες ο Γιάννης δεν χόρευε, δεν τραγουδούσε, ήταν σκεπτικός, αλλά δεν μου το είχε πει για να μη με στενοχωρήσει». Βέβαια, όπως εξηγεί η Φαίη, τελικά ο μεγάλος της γιος, αντίθετα με τις αγωνίες της, καλοδέχτηκε το μικρό του αδελφό. «Ο Γιάννης από τη μία διεκδικεί εμένα, αλλά από την άλλη είναι πολύ προστατευτικός με το μωρό. Tο καλοκαίρι στο Κιλκίς, του έκανε πλάκα ο Γιώργος λέγοντάς του “μωρέ, μήπως καλύτερα να το αφήσουμε εδώ το μωρό, τώρα που θα φύγουμε;” κι εκείνος μόνο που δεν τον σκότωσε!», λέει γελώντας.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.