Skip to main content

CELEBS

Διάσημοι Αστέρες του Hollywood διαδηλώνουν ενάντια Τραμπ

"Ότι κι αν συμβεί, εμείς οι Αμερικανοί, εμείς οι Νεοϋορκέζοι, εμείς θα πατριώτες θα μείνουμε ενωμένοι για τα δικαιώματά μας και τα δικαιώματα των συμπολιτών μας".


Κατερίνα Σαρρή

Στους δρόμους βγήκαν οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ για να διαδηλώσουν μαζί με χιλιάδες Νεοϋορκέζους κατά του νέου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. 

Μεταξύ των διαδηλωτών ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Σερ, ο Μάικλ Μουρ, η Τζούλιαν Μουρ και ο Άλεκ Μπόντουιν αλλά και πολλοί, πολλοί άλλοί. 

Το πλήθος - πολλοί κάτοικοι του Μανχάταν, καλοβαλμένοι και εμφανώς κάποιου κοινωνικού επιπέδου - χειροκροτούσε, ενώ επικρατούσε ευχάριστο κλίμα και ιδιαίτερος ενθουσιασμός κυρίως για τον Ντε Νίρο, τον πρωταγωνιστή της ταινίας "Ταξιτζής" τον οποίο ο Μπιλ ντε Μπλάζιο αποκάλεσε "πολύ μεγάλο Νεοϋορκέζο".

"Οτι κι αν συμβεί, εμείς οι Αμερικανοί, εμείς οι Νεοϋορκέζοι, εμείς θα πατριώτες θα μείνουμε ενωμένοι για τα δικαιώματά μας και τα δικαιώματα των συμπολιτών μας", δήλωσε από το βήμα ο Ρόμπερτ ντε Νίρο στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στη λεωφόρο που συνορεύει με το Σέντραλ Παρκ έως το Κολόμπους Παρκ όπου υψώνεται ο πύργος του Διεθνούς Ξενοδοχείου Τραμπ.

"Θα χρειαστούν 100 ημέρες αντίστασης; Θαυμάσια!", δήλωσε με τη συνήθη ειρωνεία του ο ηθοποιός 'Αλεκ Μπόλντουιν, ο οποίος μέσα σε μερικές εβδομάδες έγινε ο διασημότερος μίμος του Ντόναλντ Τραμπ. Τον μιμείται κάθε εβδομάδα στην πασίγνωστη τηλεοπτική εκπομπή Saturday Night Live, κάτι για το οποίο το Twitter ξεχείλισε από οργισμένα μηνύματα του Τραμπ.

Ο Τραμπ "δεν έχει εντολή", δήλωσε από την πλευρά του ο Μάικλ Μουρ. Είμαστε η πλειοψηφία. Μην εγκαταλείπετε, εγώ δεν θα εγκαταλείψω", πρόσθεσε λέγοντας ότι ο Τραμπ "δεν θα κρατήσει τέσσερα χρόνια".

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια

Πώς να υιοθετήσετε το στυλ Kristen Bell με αυτές τις συμβουλές

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19 έως 26/7/26

Η επικοινωνία σας θα αρχίσει να καλυτερεύει και η ψυχολογία σας θα ανεβαίνει σταδιακά.

CELEBS

Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια

Πώς να υιοθετήσετε το στυλ Kristen Bell με αυτές τις συμβουλές

ΤΑΞΙΔΙ

Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο

Στη Σικελία με αγάπη: Τρεις μέρες και τρεις επιλογές για να πάτε... και να ξαναπάτε  

Best of Network