Skip to main content

CELEBS

Διάσημοι Αστέρες του Hollywood διαδηλώνουν ενάντια Τραμπ

"Ότι κι αν συμβεί, εμείς οι Αμερικανοί, εμείς οι Νεοϋορκέζοι, εμείς θα πατριώτες θα μείνουμε ενωμένοι για τα δικαιώματά μας και τα δικαιώματα των συμπολιτών μας".


Κατερίνα Σαρρή

Στους δρόμους βγήκαν οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ για να διαδηλώσουν μαζί με χιλιάδες Νεοϋορκέζους κατά του νέου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. 

Μεταξύ των διαδηλωτών ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Σερ, ο Μάικλ Μουρ, η Τζούλιαν Μουρ και ο Άλεκ Μπόντουιν αλλά και πολλοί, πολλοί άλλοί. 

Το πλήθος - πολλοί κάτοικοι του Μανχάταν, καλοβαλμένοι και εμφανώς κάποιου κοινωνικού επιπέδου - χειροκροτούσε, ενώ επικρατούσε ευχάριστο κλίμα και ιδιαίτερος ενθουσιασμός κυρίως για τον Ντε Νίρο, τον πρωταγωνιστή της ταινίας "Ταξιτζής" τον οποίο ο Μπιλ ντε Μπλάζιο αποκάλεσε "πολύ μεγάλο Νεοϋορκέζο".

"Οτι κι αν συμβεί, εμείς οι Αμερικανοί, εμείς οι Νεοϋορκέζοι, εμείς θα πατριώτες θα μείνουμε ενωμένοι για τα δικαιώματά μας και τα δικαιώματα των συμπολιτών μας", δήλωσε από το βήμα ο Ρόμπερτ ντε Νίρο στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στη λεωφόρο που συνορεύει με το Σέντραλ Παρκ έως το Κολόμπους Παρκ όπου υψώνεται ο πύργος του Διεθνούς Ξενοδοχείου Τραμπ.

"Θα χρειαστούν 100 ημέρες αντίστασης; Θαυμάσια!", δήλωσε με τη συνήθη ειρωνεία του ο ηθοποιός 'Αλεκ Μπόλντουιν, ο οποίος μέσα σε μερικές εβδομάδες έγινε ο διασημότερος μίμος του Ντόναλντ Τραμπ. Τον μιμείται κάθε εβδομάδα στην πασίγνωστη τηλεοπτική εκπομπή Saturday Night Live, κάτι για το οποίο το Twitter ξεχείλισε από οργισμένα μηνύματα του Τραμπ.

Ο Τραμπ "δεν έχει εντολή", δήλωσε από την πλευρά του ο Μάικλ Μουρ. Είμαστε η πλειοψηφία. Μην εγκαταλείπετε, εγώ δεν θα εγκαταλείψω", πρόσθεσε λέγοντας ότι ο Τραμπ "δεν θα κρατήσει τέσσερα χρόνια".

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Χώρισαν μετά από 11 μήνες σχέσης!

Η ανάρτηση της τενίστριας στα social media για τον χωρισμό τους

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου: Ανάσταση στο Μάλμε μαζί με την ελληνική αποστολή

Η τραγουδίστρια ευχήθηκε Χριστός Ανέστη στους followers της

CELEBS

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι - χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου

Το νησί των Ανέμων επέλεξε το ζευγάρι για τις πασχαλινές του διακοπές

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 7 Μαΐου

Για να ισορροπήσετε τις αντιθέσεις που υπάρχουν, πάρτε πρωτοβουλίες

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

ΥΓΕΙΑ

Πόση ώρα μετά τον πρωινό σου καφέ πρέπει να βουρτσίσεις τα δόντια σου

Η απάντηση των ειδικών μπορεί να σε εκπλήξει