Skip to main content

CELEBS

Kim Kardashian - Κanye West: Δεν τoυς πάει το Παρίσι!

Oι περιπέτειες του διάσημου ζευγαριού στην πόλη του Φωτός. 



 

Ο Kanye West και η Kim Kardashian δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Το σίγουρο είναι όμως πως όταν ταξίδευαν για τη Γαλλία θα ήλπιζαν να πρωταγωνιστήσουν στα πλάνα των φωτογράφων, αλλά όχι για τους λόγους που τελικά πρωταγωνίστησαν.

Την πρώτη μέρα, δεκάδες φωτογράφοι περίμεναν το ζεύγος έξω από την αίθουσα της επίδειξης του οίκου Balmain. H λιμουζίνα καταφθάνει και τότε από τα αριστερά κατεβαίνει ο τραγουδιστής ενώ η Kim και η μητέρα της αποβιβάζονται από την άλλη μεριά. Ακολουθεί πανδαιμόνιο με τους φωτογράφους να προσπαθούν να απαθανατίσουν το ζευγάρι και μέσα στον πανικό ένα άγνωστος άντρας καταφέρνει να προσπεράσει τους σωματοφύλακες και ορμάει στην Kim. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παρευρισκομένων ο νεαρός προσπάθησε να την αγκαλιάσει και όταν εκείνη τραβήχτηκε, κρεμάστηκε κυριολεκτικά πάνω της και άρχισε να τη τραβάει. 

Την Παρασκευή το βράδυ οι περιπέτειες του ζευγαριού συνεχίστηκαν στο show του Lanvin. Στις πρώτες σειρές διακρινόταν η Anna Wintour, η Catherine Deneuve και μερικοί ακόμη vip καλεσμένοι. Δύο καθίσματα παρέμεναν άδεια και η έναρξη της επίδειξης καθυστερούσε προκαλώντας μια σχετική δυσαρέσκεια. 

Kim και Kanye κάνουν είσοδο περιτριγυρισμένοι από σωματοφύλακες και τότε από την απέναντι πλευρά ακούγονται τα πρώτα γιουχαΐσματα. Μόλις ο Kanye άκουσε τις φωνές πλησίασε προς το μέρος όσων φώναξαν και υπερασπίστηκε τη θέση τους εξηγώντας πως άργησαν επειδή ο σχεδιαστής του οίκου είχε ζητήσει να τους συναντήσει backstage.  

Δες το βίντεο με τα γιουχαρίσματα στο σόου του Lanvin κάνοντας κλικ εδώ.

727254_KIM66.jpg

727258_KARDASHIAN11.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.