Skip to main content

CELEBS

Γωγώ Μαστροκώστα: Νταλίκα παρέσυρε το αυτοκίνητό της

Πως είναι η υγεία της;


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε λίγο μετά τις 18.30, το απόγευμα της Δευτέρας, η Γωγώ Μαστροκώστα, καθώς νταλίκα μήκους 15 μέτρων έπεσε με σφοδρότητα στην πίσω πλευρά του αυτοκινήτου της, στην περιοχή του Αλίμου.

Σύμφωνα με το Peoplegreece.com και τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα, ο οποίος επικοινώνησε με τον κολλητό της φίλο, Χάρη Σιανίδη, η επιχειρηματίας επαναλάμβανε συνεχώς «Ο Θεός δεν θέλει να πεθάνω», ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο Βούλας με νευρικό κλονισμό, έχοντας δύο τραύματα στη μέση, αλλά και εκδορές στο πρόσωπο.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, στο σημείο βρέθηκε αμέσως η Δέσποινα Βανδή, με την οποία η πρώην γυμνάστρια είχε ραντεβού, μετά την επιστροφή της από το εργοστάσιο παραγωγής της δικής της συλλογής ρούχων. Η τραγουδίστρια είναι μαζί της συνεχώς, μιας και ο σύζυγός της, Τραϊανός Δέλλας βρίσκεται στην Ελβετία για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.