Skip to main content

CELEBS

Brad Pitt: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον γάμο του με την Angelina Jolie!

Tελικά ο Brad είναι ευτυχισμένος άνθρωπος;



 

Φαίνεται πως ο Brad Pitt αγαπάει πολύ τον νέο του ρόλο ως σύζυγος αφού σε συνέντευξη του στο περιοδικό GQ αποκάλυψε πως «ο γάμος δεν είναι μόνο ένας τίτλος». Ο 50χρονος ηθοποιός που παντρεύτηκε πριν ένα μήνα με την αγαπημένη του Angelina Jolie μίλησε για τον έγγαμο βίο αλλά και για τον γάμο του καλού του φίλου, George Clooney με την δικηγόρο Amal Allamudin που έγινε το Σάββατο στην Βενετία.

«Ο George Clooney είναι ένα εξαιρετικά προσιτό άτομο. Είναι ένας από τους καλύτερους εκπροσώπους μας, είναι αστείος», είπε.

Ο διάσημος ηθοποιός όμως μίλησε και για την καριέρα του: «Πλέον έχω γίνει πολύ σνομπ με τους σκηνοθέτες. Πρέπει σχεδόν να λέω όχι όλη την ώρα. Το "όχι" είναι η πιο δυνατή λέξη στην βιομηχανία μας. Πρέπει να προστατεύουμε τον εαυτό μας. Για να αφήσεις το σπίτι σου πρέπει να το αξίζει πολύ η δουλειά».

Ακόμα, μίλησε για τις σπουδαίες στιγμές που περνάει αυτή την περίοδο με την οικογένεια του. «Αυτή την στιγμή θέλω να ηρεμήσω λίγο και να κάνω άλλα πράγματα. Ειλικρινά νιώθω ότι θέλω να περάσω περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου πριν μεγαλώσουν και φύγουν».

Όταν ρωτήθηκε αν είναι ευτυχισμένος ο ηθοποιός απάντησε αποστομωτικά: «Πάντα πίστευα πως η ευτυχία είναι υπερεκτιμημένη. Η ζωή είναι μια σειρά δύσκολων γεγονότων που σε προετοιμάζουν για ευτυχισμένες στιγμές και μια σειρά από ήττες αλλά και νίκες».

Αυτό που πρέπει να ξέρεις πάντως είναι πως ο Brad είναι πολύ μοναχικός άνθρωπος. «Είμαι έτσι εκ φύσεως, είμαι ήρεμος από την φύση μου και πολύ συγκρατημένος», υποστήριξε ο ίδιος.

brad_pitt11.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 21 έως 28/4

Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις στον οικονομικό ή συναισθηματικό σας τομέα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εύκολο και γρήγορο, αυτό το πρωινό θα σας χορτάσει

Γευστικό και υγιεινό πρωινό Taco με φέτα, αυγά & σπανάκι

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο