Skip to main content

CELEBS

"The Bachelor": Tο ριάλιτι που “σπάει τα κοντέρ” στην Αμερική

30 κορίτσια διεκδικούν με κάθε τρόπο την καρδιά ενός 30χρονου εργένη.


Κατερίνα Σαρρή

Μπορεί στην Ελλάδα το νέο ριάλιτι που σπάει τα κοντέρ να είναι το "Survivor" αλλά η μανία της Αμερικής είναι το "The Bachelor" που μέσω αυτού, γοητευτικοί εργένηδες, που για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν έχουν ευτυχήσει να βρουν την αγάπη, ψάχνουν εναγωνίως το άλλο τους μισό. 

Pixel
Pixel

Τους δίνεται η ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε 30 καλλονές, οι οποίες μέσα από μια σειρά δοκιμασιών και ραντεβού μάχονται για να κερδίσουν την καρδιά του εργένη. Αυτός κάθε εβδομάδα μοιράζει τριαντάφυλλα σε όλες εκείνες με τις οποίες επιθυμεί να εξερευνήσει την πιθανότητα ενός κοινού μέλλοντος και αποκλείει αυτές με τις οποίες δεν μπορεί να φανταστεί να μοιράζεται τη ζωή του. 

Εκτός από τα ειδυλλιακά ραντεβού, τα ερωτικά σκιρτήματα και την απογοήτευση της απόρριψης, η συγκατοίκηση τόσων γυναικών που μάχονται για τα μάτια του ίδιου άνδρα προσφέρει ουκ ολίγες δραματικές στιγμές. Συχνά προσλαμβάνει διαστάσεις ξεκατινιάσματος.

Μάλιστα στο  πιο αγαπητό τηλεπαιχνίδι αυτή τη στιγμή στην Αμερική που αισίως διανύει την 21η σεζόν πρωταγωνίστρια είναι μια Ελληνίδα Κορίνα Ολύμπιος.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κέρδισε τον τίτλο της «κακιάς» της φετινής σεζόν. Παραβιάζοντας κάθε άγραφο νόμο του συγκεκριμένου ριάλιτι, άρπαξε τον εργένη μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων γυναικών, για να τον στριμώξει σε μια γωνιά και να ανταλλάξουν παθιασμένα φιλιά.

H μητέρα της Κορίν είναι Αμερικανίδα, ενώ ο πατέρας της Ελληνας δεύτερης γενιάς. Ο πατέρας του και παππούς της μετανάστευσε στην Αμερική από την Πελοπόννησο. Για να συντηρήσει την οικογένειά του δούλευε νυχθημερόν σε εστιατόρια που ανήκαν σε Ελληνοαμερικανούς.

Ο πατέρας της Τζίμι, όμως, κατάφερε να χτίσει από το μηδέν τη δική του εταιρεία και τώρα να «κολυμπάει στο χρήμα», όπως ενημερώνει, όχι και τόσο διακριτικά, ουκ ολίγες φορές το κοινό και τον υποψήφιο γαμπρό...

Λέτε να δούμε και στην Ελλάδα κάτι ανάλογο;

aaaacor3.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Nemo: Αυτό είναι το non-binary φαβορί για τη νίκη στη Eurovision!

Με το «Code» μιλάει για το ταξίδι προς την ανακάλυψη της ταυτότητάς του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός

PETS

6 ενδιαφέροντα γεγονότα για τον εγκέφαλο της γάτας σας

Μερικές πληροφορίες για τον εγκέφαλο των αγαπημένων μας αιλουροειδών