Skip to main content

CELEBS

Βγήκε το επίσημο πόρισμα για τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ

Οι αρχές χαρακτήρισαν αρχικά το θάνατό του ως ανεξήγητο αλλά όχι ύποπτο.


Κατερίνα Σαρρή

Από φυσικά αίτια πέθανε ο διάσημος τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή, Darren Salter. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το πόρισμα, ο διάσημος τραγουδιστής έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια και μυοκαρδίτιδα, καθώς και από ηπατική στεάτωση (λιπώδες ήπαρ).

Pixel
Pixel

Ο ιατροδικαστής Darren Salter από το Oxfordshire τόνισε στην επίσημη δήλωση του: 

“Η έρευνα για τον θάνατο του George Michael έχει ολοκληρωθεί όπως και η τελική μεταθανάτια έκθεση. Δεδομένου ότι υπάρχει επιβεβαιωμένη φυσική αιτία θανάτου, καθώς ευρέθηκε διατατική μυοκαρδιοπάθεια με μυοκαρδίτιδα και λιπώδες ήπαρ, η έρευνα θα διακοπεί και δεν υπάρχει καμία ανάγκη για οποιαδήποτε περαιτέρω έρευνα. Δεν θα πραγματοποιηθεί καμία περαιτέρω ενημέρωση και η οικογένεια ζητά από τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό να σεβαστεί την ιδιωτική τους ζωή”.

Με αυτά τα δεδομένα, η έρευνα για τα αίτια θανάτου του Τζορτζ Μάικλ μπαίνει στο αρχείο και η υπόθεση θεωρείται ότι έχει κλείσει... Έχει, όντως; 

Οι βρετανικές αρχές αρχικά ανέφεραν ότι ο θάνατός του ήταν "ανεξήγητος" (αλλά όχι ύποπτος) ενώ η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό του δεν αποκάλυψε την αιτία του θανάτου του.

Ο Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του την ημέρα των Χριστουγέννων του 2016, βυθίζοντας στην θλίψη τους αναρίθμητους θαυμαστές του.

Πάνω από δύο μήνες έπειτα από το θάνατό του, το σώμα του τραγουδιστή θα επιστρέψει στην οικογένειά του, έτσι ώστε να δρομολογηθεί και η τελετή της κηδείας.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Nemo: Αυτό είναι το non-binary φαβορί για τη νίκη στη Eurovision!

Με το «Code» μιλάει για το ταξίδι προς την ανακάλυψη της ταυτότητάς του

Προτεινόμενα

CELEBS

Nemo: Αυτό είναι το non-binary φαβορί για τη νίκη στη Eurovision!

Με το «Code» μιλάει για το ταξίδι προς την ανακάλυψη της ταυτότητάς του