Ελεονώρα Μελέτη: Μιλάει για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της

Η εξομολόγηση της και το «έγκλημα» των γιατρών...

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής «#hashtag» στο «Ε» η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «YOU» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πρόβλημα υγείας το οποίο την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια, αλλά και για το χειρουργείο που τελικά γλίτωσε.

Με τη μέση σου τα προβλήματα τελείωσαν; «Ναι, δόξα τω Θεώ, έχω επιστρέψει κανονικά, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και αισιόδοξη γιατί έχω βρει την πηγή του προβλήματος. Τελικά, δεν ήταν η μέση μου, όσο το πόδι μου. Όταν βρεις τη ρίζα του προβλήματος, το ξεριζώνεις κιόλας».

Γλίτωσες το χειρουργείο; «Βέβαια, εννοείται, θα ήταν έγκλημα αν είχα κάνει χειρουργείο στη μέση. Και απογοητεύτηκα πάρα πολύ από γιατρούς που πήγα και μου πρότειναν όλοι την εύκολη λύση του χειρουργείου. Είχα πρόβλημα στο πόδι, που με χτυπούσε στη μέση. Επειδή έχω ένα εκ γενετής πρόβλημα θεωρούσαν ότι είναι αυτό. Δεν με άκουγαν, όμως, όταν έλεγα ότι δεν είναι λογικό να μπορώ να κάνω surf και να μην μπορώ να περπατήσω. Να μπορώ να σηκώνω βάρη και να μην μπορώ να κάτσω. Δεν είναι λογικό να χρησιμοποιώ τη μέση μου σε εκτάσεις και κάμψεις και να μην μπορώ να κάνω 100 μέτρα γρήγορο βάδην».

Δεν πήρες και μια δεύτερη γνώμη; «Επτά γιατροί στους δέκα μού είπαν ότι θέλω χειρουργείο. Ορισμένοι κιόλας επέμεναν άμεσα γιατί θα παρέλυε το πόδι μου εντελώς. Και αποφάσισα να απευθυνθώ σε έναν φίλο μου που είχαμε γνωριστεί στο windsurf και είχε πρόβλημα με τη μέση του. Αυτός μου σύστησε έναν Έλληνα γιατρό που ζει και εργάζεται στη Γερμανία. Εκείνος ήρθε στην Ελλάδα και μου είπε ότι η μέση δεν έχει πρόβλημα αλλά πιθανότατα στο πόδι είναι το θέμα. Με κατατόπισε, μου είπε ότι για να φτάσουμε στο χειρουργείο θα πρέπει να καταπολεμήσουμε πρώτα όλα τα προηγούμενα στάδια, και αν αντιμετωπίσουμε πρόβλημα θα συζητήσουμε το χειρουργείο».About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares