Skip to main content

CELEBS

Αμάλ Κλούνει: Κομψή και έγκυος αγορεύει για τα εγκλήματα του Ισλαμικού Κράτους

Η Αμάλ  Κλούνεϊ, εκπροσωπεί θύματα βιασμών και απαγωγών από εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους!


Κατερίνα Σαρρή

Η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων απηύθυνε δραματική έκκληση να μην επιτραπεί στον ISIS να γλιτώσει από τη γενοκτονία που συντελεί και σημείωσε ότι «δεν αρκεί να σκοτώσουμε τον ISIS στο πεδίο της μάχης», αλλά θα πρέπει οι δράστες να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Pixel
Pixel

Η Αμάλ Κλούνεϊ, την Πέμπτη, σε συνεδρίαση του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Νέα Υόρκη, απηύθυνε δραματική έκκληση να μην επιτραπεί στον ISIS να γλιτώσει από τη γενοκτονία που συντελεί και σημείωσε ότι «δεν αρκεί να σκοτώσουμε τον ISIS στο πεδίο της μάχης», αλλά θα πρέπει οι δράστες να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η παρουσία και η ομιλία της Αμαλ για ένα τόσο σημαντικό θέμα φαίνεται πώς επισκιάστηκαν από το γεγονός πώς είναι έγκυος, αφού αρκετά δημοσιεύματα εστίασαν μόνο σε αυτό

Η παρουσία και η ομιλία της Αμαλ για ένα τόσο σημαντικό θέμα φαίνεται πώς επισκιάστηκαν από το γεγονός πώς είναι έγκυος, αφού αρκετά δημοσιεύματα εστίασαν μόνο σε αυτό. Κυρίως, το άρθρο του περιοδικού Time, κατακρίθηκε από χρήστες του twitter, καθώς ο τίτλος του ήταν πώς η Αμαλ δείχνει την φουσκωμένη της κοιλιά στα Ηνωμένα Έθνη.

AAAA88993.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Nemo: Αυτό είναι το non-binary φαβορί για τη νίκη στη Eurovision!

Με το «Code» μιλάει για το ταξίδι προς την ανακάλυψη της ταυτότητάς του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός

PETS

6 ενδιαφέροντα γεγονότα για τον εγκέφαλο της γάτας σας

Μερικές πληροφορίες για τον εγκέφαλο των αγαπημένων μας αιλουροειδών