Skip to main content

CELEBS

Λάουρα Νάργες: Κάνει restart σε προσωπικά κι επαγγελματικά (Video)

Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Η Λάουρα Νάργες μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό της στην εκπομπή «Μία» στο Star της Τατιάνας Στεφανίδου! Επίσης, αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίου αποχώρησε από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Έκλεισε και εκεί το κεφάλαιο. Αποφασίσαμε να πάρουμε ξεχωριστούς δρόμους κι όλα καλά όλα τέλεια. Ήμασταν 3,5 χρόνια μαζί, ήταν 3,5 χρόνια στη ζωή μου στα καλά αλλά και στα πολύ άσχημα με είχε στηρίξει, πράγμα που δε θα ξεχάσω και θα είμαι πάντα ευγνώμων και θα έχω την καλή εικόνα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια για τον χωρισμό της και συμπλήρωσε, αναφορικά με το πως είναι να χωρίζεις μετά από τόσο καιρό «Εξαρτάται πως το παίρνεις εσύ, πόσο αποφασισμένος είσαι και πόσο συνειδητοποιημένος είσαι. Εγώ ήμουν αποφασισμένη και συνειδητοποιημένη».

Όσο για τη διακοπή της συνεργασίας της με το «Πρωινό», η ίδια εξομολογήθηκε «Δεν υπήρχε λόγος ούτως ή άλλως και για μένα να συνεχίσω εκεί. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να πάω ένα βήμα παραπέρα».

Δες το βίντεο:

{videobox}8xEkTSeI01g{/videobox}

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός