Ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στους παπαράτσι που έχουν βάλει στόχο τον μικρό George από τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton!

Eξοργισμένο με την κατάσταση το πριγκιπικό ζευγάρι...

Αναστασία Τουρούτογλου

 

Ο πρίγκιπας George, τρίτος στη διαδοχή για το θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου είναι σίγουρα ένα από τα πιο διάσημο μωρά του κόσμου. Παρόλα αυτά το μεγάλο ενδιαφέρον των δημοσιογράφων και τον παπαράτσι για τον 14 μηνών γιο τους φαίνεται πως έχει αρχίσει να ενοχλεί πολύ τους γονείς του οι οποίοι είναι έτοιμοι να κινηθούν νομικά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έχουν εξοργιστεί με δυο συγκεκριμένους παπαράτσι που ακολουθούν τον γιο τους και την νταντά του σε κάθε βήμα, γεγονός που δεν επιτρέπει στον μικρό Geogre να ζήσει φυσιολογικά.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ζήτησαν τη βοήθεια των δικηγόρων του παλατιού, ώστε να προειδοποιήσουν τους δυο επίμονους φωτογράφους, ότι θα κινηθούν νομικά αν συνεχιστεί η κατάσταση,

Σε επίσημη ανακοίνωσή του, εκπρόσωπος του παλατιού αναφέρει ότι η Δούκισσα του Cambridge και ο πρίγκιπας William, έχουν ξεκινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες και έστειλαν γράμματα σε δυο φωτογράφους για να τους ζητήσουν να σταματήσουν άμεσα να ακολουθούν το παιδί τους.

prince_george2.jpg

prince_george3.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares