Skip to main content

CELEBS

Φαίη Σκορδά: Τι ευχήθηκε στον Μάρκο Σεφερλή για το πρωινό;

Όλα όσα αποκάλυψε για τους συνεργάτες της και οι ευχές...


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Για το επετειακό τεύχος του περιοδικού «InStyle» φωτογραφήθηκε η Φαίη και σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην Σόνια Καζόνι μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους νέους συνεργάτες της στο «Πρωινό» και έδωσε την ευχή της στον Μάρκο Σεφερλή για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα.

Σχετικά με τα νέα πρόσωπα που εντάχθηκαν φέτος στην ομάδα της εκπομπής, δήλωσε «Ήθελα και πέρσι να είναι μαζί μας η Μαίρη, την πιστεύω πολύ. Είναι από τους ανθρώπους που νιώθω άνετα μαζί της. Φέτος είναι καλύτερη από ποτέ και τηλεοπτικά έχει ωριμάσει αρκετά» και συμπλήρωσε «Την τελευταία χρονιά στο Mega καλούσαμε για μία εβδομάδα από έναν guest. Τον Άρη τον είχα προτείνει εγώ, γιατί τον ήξερα από τη Θεσσαλονίκη και είχαμε μια συμπάθεια. Έχει σωστή δημοσιογραφική αντίληψη και εκφράζει τη γνώμη του με επιχειρήματα. Ακόμα κι όταν διαφωνείς μαζί τους, τον ακούς με ενδιαφέρον. Εγώ τον ήθελα και πέρσι».

Όσο για τον Κώστα Δόξα, που ξεχώρισε από το «YFSF», εξήγησε πως της αρέσει η παιδική αθωότητα που συνδυάζεται με μια τρέλα. «Αν αυτό του βγει, που του το εύχομαι και θα τον βοηθήσουμε, είναι το μη αναμενόμενο, που για μένα τηλεοπτικά συναρπαστικό», επεσήμανε.

Όσο για το αν υπάρχουν συνεργάτες που την έχουν απογοητεύσει ή πικράνει στο παρελθόν, με ειλικρίνεια  είπε «Κοιτάζοντας πίσω, με όλους τους ανθρώπους που έχω συνεργαστεί έχω δώσει τον καλύτερο εαυτό μου και έχω προσπαθήσει να βγάλω τον καλύτερο δικό τους. Από εκεί και πέρα, έχει συμβεί με κάποιους ανθρώπους να μην συνεχίσεις, κάτι να αλλάξει. Αλλά από την δική μου πλευρά κρατώ τις ωραίες αναμνήσεις. Ξέρεις, μπορεί να μου κάνεις διάφορα, αλλά αν μου έχεις κάνει ένα καλό, αυτό το καλό θα θυμάμαι πιο έντονα».

Τέλος, αναφερόμενη στον Μάρκο Σεφερλή και το πρωινό του MEGA, σημείωσε «Κοίτα, το "ζευγάρι" δεν ήταν μια πατέντα δικιά μας, το Megaμας την πρότεινε τότε. Εγώ δεν είμαι στέλεχος καναλιού για να το αξιολογήσω. Οι επιλογές γίνονται από τα στελέχη και τα στελέχη αξιολογούνται από τους ιδιοκτήτες καναλιών. Πάντα χαίρομαι όταν γίνονται νέες εκπομπές, γιατί εκεί δουλεύει κόσμος. Όμως, επαγγελματικά δεν κοιτάζω τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνω εγώ. Η εκπομπή που τώρα φτιάχνεται στο Mega, είτε παίζει πρωί, είτε μεσημέρι, είτε βράδυ, εμένα δε με επηρεάζει. Για μένα είναι δώρο που κάνω το πρωινό και έχω λαχτάρα να το κάνω, ό,τι κι αν παίζει απέναντι», και κατόπιν πρόσθεσε «Πέρσι όταν είχαμε καλεσμένο τον Μάρκο στην εκπομπή, στο διάλειμμα του έλεγα ότι πρέπει να ξανακάνει τηλεόραση. Τον συμπαθώ πολύ τον Μάρκο. Έχω πάει και στο Δελφινάριο μερικές φορές και με είχε περιποιηθεί πολύ. Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία, όπως και σε όλα τα παιδιά της ομάδας, κάποια από τα οποία έχουν υπάρξει και συνεργάτες μου».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.