Η επίσημη ανακοίνωση της Καίτης Γαρμπή

Τι δήλωσε σχετικά με την υπόθεση της φοροδιαφυγής...

Αναστασία Τουρούτογλου

Η Καίτη Γαρμπή απάντησε, με επίσημη ανακοίνωση της, στα δημοσιεύματα,τα οποία της καταλογίζουν φοροδιαφυγή ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ κατά το χρονικό διάστημα 2000 με 2010. Σύμφωνα μάλιστα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, η γνωστή τραγουδίστρια θα κληθεί να πληρώσει 600.000 ευρώ σε φόρους και σε πρόστιμα μέσα στους επόμενους μήνες. Η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει, από πλευράς της, την κατάσταση στέλνοντας μια επιστολή προς όλα τα μέσα όπου εξηγεί την δική της εκδοχή της ιστορίας, ενώ διευκρίνισε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά προκειμένου να επιλύσει την κατάσταση. Συγκεκριμένα η Καίτη Γαρμπή δήλωσε:

"Σχετικά με τα σημερινά δημοσιεύματα τα οποία βέβαια προσβάλλουν κάθε έννοια της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, τα δικαιώματα των πολιτών και παραβιάζουν τον νόμο, και τα νούμερα που γράφονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, έχω να δηλώσω τα εξής:

Το ΣΔΟΕ πριν από 3 χρόνια περίπου άρχισε μια έρευνα που αφορούσε τις φορολογικές δηλώσεις μου από το 2000 μέχρι το 2010.

Προσφάτως με κάλεσε να αιτιολογήσω τις κινήσεις δέκα χρόνων των προσωπικών μου λογαριασμών σε πολλές τράπεζες  μέσα σε 5 ημέρες.

Είναι λογικό να μην μπορέσει κάποιος πολίτης μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα της προθεσμίας, να θυμηθεί, να συγκεντρώσει  στοιχεία και να αντικρούσει τα υποστηριζόμενα από το ΣΔΟΕ.

Ωστόσο κατέθεσα εμπεριστατωμένο υπόμνημα μέσω των δικηγόρων μου κ. Πέτρου Καϊμακάμη και κ. Ευστάθιου Μπακάλη και αντέκρουσα μία προς μία τις συναλλαγές για τις οποίες μου ζητήθηκε να αιτιολογήσω.

Σε πρώτο στάδιο έγινε δεκτό για ένα πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι  από το ελεγχόμενο ποσό για μια συναλλαγή. Είμαι απόλυτα σίγουρη,  ότι όταν η αρμόδια ΔΟΥ καταλήξει  στον προσδιορισμό του ποσού, τότε θα προσφύγω στην  διεύθυνση επίλυσης διαφορών του άρθρου 63α του Ν.4174/13 καθώς και στα διοικητικά δικαστήρια  και είμαι βεβαία ότι τουλάχιστον αυτά δεν θα κάνουν το «άσπρο μαύρο» και βασιζόμενα στην λογική, σ τις αποδείξεις που θα προσκομίσω, αλλά και στον νόμο, με την απόφασή τους θα σπάσουν την  «φούσκα» της υπερβολής και του κατευθυνόμενου αποπροσανατολισμού του κόσμου από τα προβλήματά του και από τα προβλήματα  της χώρας,  σε ανύπαρκτες  ουσιαστικά υποθέσεις που κεντρίζουν το λαϊκό ενδιαφέρον, λόγω της αναγνωρισιμότητας του ατόμου. Τότε θα αποδειχθεί ότι η τακτική του «άρτου και θεάματος» με παράλληλες ανθρωποθυσίες θα έχει τελειώσει τουλάχιστον στην περίπτωσή μου".

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares