Σάκης Ρουβάς: Πως φαντάζεται τον γάμο του με την Κάτια;

Ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει...

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό People που κυκλοφορεί σήμερα και τη Σόνια Καζόνι, ο Σάκης Ρουβάς μιλάει για τα επαγγελματικά του βήματα αλλά και για τη γυναίκα της ζωής του Κάτια Ζυγούλη, που όπως φαίνεται δρομολογούν το γάμο τους. 

Ο κορυφαίος Έλληνας pop star δήλωσε για την Κάτια, τα παιδιά τους και το γάμο τους: «Η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο τής κάνω πρόταση γάμου. Είχαμε πει, όμως, να αφήσουμε και κάτι για μετά. Θα ήταν πολύ ωραίο τα παιδιά μας να είναι παρανυφάκια στο γάμο μας και να είναι σε ηλικία που θα μπορούν να βιώσουν τη στιγμή».

Ενώ για τις επαγγελματικές επιλογές της συντρόφου του που είναι αραιές στο πέρασμα των τελευταίων ετών ο Σάκης αποκάλυψε αν ήταν δική του επιθυμία ή προσωπική της επιλογή: «Όχι μόνο ήμουν εκεί στα πρώτα βήματα, αλλά κρατούσα και το χέρι στις πρώτες απόπειρες, τα έσπρωξα να περπατήσουν. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Αλλά είμαι πολύ τυχερός, γιατί τα παιδιά αυτά έχουν μια συγκλονιστική μητέρα, η οποία σταμάτησε όλες τις άλλες δραστηριότητές της και δόθηκε απόλυτα στα παιδιά» λέει για τη σύντροφο της ζωής του, Κάτια Ζυγούλη. H απόλυτη αφιέρωση της Κάτιας στην οικογένεια ήταν, όμως, δική της επιλογή. «Δεν της το ζήτησα ποτέ. Ίσα ίσα, που εγώ της έλεγα πως πρέπει να δώσει περισσότερο χρόνο στον εαυτό της και τα δικά της “θέλω”, γιατί με ενδιέφερε πολύ να έχει ισορροπία η ίδια. Όμως μπορώ πια να σου πω πως αυτό ακριβώς ήταν το “θέλω” της τη δεδομένη στιγμή. Γι’ αυτό λέω πως είμαι πολύ τυχερός».

Ενώ αποκαλύπτει γιατί και τα τρία του παιδιά έχουν όνομα με αρχικό το "Α": Γιατί και τα τρία παιδιά έχουν ονόματα από «Α»; «Καταρχάς μας άρεσαν τα ονόματα. Είναι και τα τρία υπέροχα και με έναν τρόπο ήταν αυτά που θεωρούσαμε πως τους ταίριαζαν πολύ. Θες να το πεις τύχη, πεπρωμένο, προέκυψε…».About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares