Ηλίας Βρεττός: «Έχω υπάρξει κακό παιδί και χαίρομαι, γιατί...»

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ...

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Ο Ηλίας Βρεττός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Like!» και, μεταξύ άλλων, δήλωσε «σχεσάκιας», αποκάλυψε ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει για έναν έρωτα, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην σύντροφό το, Ευαγγελία Αραβανή, τονίζοντας πως σκέφτεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί της.

Ο τραγουδιστής δεν μπορεί να μένει για πολύ καιρό single και δεν του λείπει η εργένικη ζωή. «Είμαι κλασικός σχεσάκιας. Πάντα έκανα μεγάλες σχέσεις, είναι πολύ λίγες οι περίοδοι της ζωής μου που έχω μείνει μόνος. Φρόντισα, βέβαια, εκείνο το διάστημα να κάνω τις «ατέλειες» μου. Έχω υπάρξει κακό παιδί και χαίρομαι, γιατί δεν έχω απωθημένα. Μου αρέσει, όμως, πάντα να μοιράζομαι τη ζωή μου με γυναίκες. Είναι θέμα χαρακτήρα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει ποτέ για έναν έρωτα, ο ίδιος παοκάλυψε «Όταν είμαι ερωτευμένος, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Μόνο τρέλες έχω να θυμάμαι. Έχω κάνει πολύ μακρινά ταξίδια μονάχα για μια μέρα, έχω ξοδέψει πολλά χρήματα σε δώρα για να κάνω την κοπέλα μου χαρούμενη, έχω κλάψει, έχω παρακαλέσει, έχω πέσει στα γόνατα. Τα έχω κάνει όλα. Δεν υπάρχει φρένο στον έρωτα. Σταματά η λογική και λειτουργεί το ένστικτο».

Τέλος, για το αν συνειδητοποίησε από την αρχή ότι η Ευαγγελία Αραβανή είναι η γυναίκα της ζωής του, δήλωσε «Υπήρχε στο μυαλό μου έντονα αυτή η σκέψη, απ’ όταν ξεκίνησε η σχέση μας. Έβλεπα απέναντι μου ένα μετρημένο άνθρωπο, ήξερα ότι υπήρχαν πολλές προοπτικές ο δεσμός μας να εξελιχτεί σε κάτι σοβαρό», ενώ για το ενδεχόμενο να παντρευτεί με το γνωστό μοντέλο, σημείωσε «Σίγουρα μεγαλώνοντας περνά πιο συχνά από το μυαλό σου ο γάμος και η απόκτηση ενός παιδιού. Τα επεξεργάζεσαι και τα βλέπεις διαφορετικά. Σκεφτόμαστε το γάμο και εγώ και η Ευαγγελία. Το πως και πότε θα γίνει είναι κάτι που θέλει ώριμη σκέψη και κοινή απόφαση. Όταν προϋπάρξουν αυτά, τότε θα υπάρξει και η επίσημη δήλωση».About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares