Η πρεμιέρα του Dancing with the Stars πλησιάζει, συγκεκριμένα έχει οριστεί για την Κυριακή 26 Οκτωβρίου! Όπως είναι γνωστό η Δούκισσα Νομικού θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της εκπομπής για δεύτερη χρονιά.
Στο εντυπωσιακό trailer του show χορού βλέπουμε την παρουσιάστρια να οδηγεί ένα αυτοκίνητο-αντίκα και ξαφνικά να παθαίνει λάστιχο. Στη συνέχεια, εμφανίζονται ξαφνικά χορευτές οι οποίοι την «καταδιώκουν» σε ένα σκοτεινό δρόμο, μέχρι που καταφθάνουν στο σημείο για να τη σώσουν, με ένα άλλο αυτοκίνητο εποχής, ο Γιάννης Λάτσιος, η Γκαλένα Βελίκοβα και ο Αλέξης Κωστάλας.
Tα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην προβλήτα Ε2 του Πειραιά, όπου υπάρχουν αποθήκες ενός παλιού εργοστασίου, και ξεκίνησαν νωρίς το βράδυ της Πέμπτης ενώ ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα Παρασκευής.
Η Κάτια Δανδουλάκη, ωστόσο, δεν συμμετείχε στο διαφημιστικό σποτ καθώς απουσίαζε στο εξωτερικό.
Δες το:
{videobox}rZIWCbN5Ikc{/videobox}