Skip to main content

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Τι απολαμβάνει να κάνει με τον άντρα της;

Ποια είναι η αγαπημένη τους συνήθεια;


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 Η αγαπημένη Βίκυ Καγιά έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το τι λατρεύει να κάνει με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά.

«Μου αρέσει να του μαγειρεύω, να τον φροντίζω και φημολογείται ότι είμαι καλή νοικοκυρά. Το αγαπημένο του φαγητό είναι ριζότο με πουρέ από κολοκυθάκια και σπαράγγια. H αγαπημένη μας στιγμή όταν είμαστε στο σπίτι και έχουμε μαζί μας τα παιδιά είναι, αφού φάμε όλοι μαζί, να καθίσουμε στον καναπέ του σαλονιού και δούμε DVD. Έχουμε δει άπειρες φορές τον Βασιλιά των Λιονταριών, αλλά και το Cars όπου έχω ντουμπλάρει τη Σάλι και όταν μιλάω ακούγεται η φωνή μου σε στερεοφωνική μετάδοση», είπε χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια του «Fashion Workshop by Vicky Kaya».

Όσο για το αν την άγχωσε το γεγονός ότι ο Ηλίας Κρασσάς έχει δύο παιδιά απο τον πρώτο του γάμο, η ίδια ξεκαθάρισε «Καθόλου. Είναι πολύ όμορφο που ο Ηλίας είναι ένας τόσο καλός και αφοσιωμένος πατέρας και αμέσως με τα παιδιά γίναμε φίλοι και περνάμε υπέροχα μαζί. Τα αγάπησα από την πρώτη στιγμή και εκείνα με εμπιστεύτηκαν πολύ γρήγορα».

Τέλος, αναφερόμενη στο τι είναι αυτό που αγαπάει περισσότερο στον σύζυγό της, δήλωσε «Αυτό που αγαπώ στον Ηλία είναι το δυνατό του μυαλό. Με εκνευρίζει που έχει πάντα δίκιο».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.