Skip to main content

CELEBS

Νίκος Μουτσινάς: «Η εκπομπή μας δεν είχε λόγο ύπαρξης»

Στους λόγους που πιστεύει ότι οδήγησαν σε κόψιμο της εκπομπής «Ξαναδέστε τους» αναφέρθηκε ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής.



Για τους λόγους που θεωρεί ότι η εκπομπή «Ξαναδέστε τους» κόπηκε, αναφέρθηκε ο Νίκος Μουτσινάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People και την Πένυ Θωμοπούλου.

Τόνισε ότι η απαγόρευση του ΑΝΤ1 να παίζει αποσπάσματα εκπομπών του, ουσιαστικά έκανε την εκπομπή να μην έχει λόγο ύπαρξης.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Θα σου πω τι σκέφτομαι χωρίς να ξέρω αν είναι η αλήθεια. Μπορεί να εθελοτυφλώ για να μη στενοχωρηθώ πολύ. Εμείς κάναμε μία εκπομπή, το Ξαναδέστε Τους τώρα και το Δέστε Τους τότε. Μια εκπομπή που σχολίαζε τα της τηλεόρασης. Όταν υπάρχει απαγόρευση από τον ΑΝΤ1 προς όλα τα κανάλια να παίζουν αποσπάσματα εκπομπών του και όταν στο ΣΚΑΪ υπάρχει το The Voice με το οποίο έγινε χαμός και μετά το Survivor, που γίνεται ο απόλυτος «θάνατος», και υπάρχει απαγόρευση από τον Alpha να παίζουμε ΣΚΑΪ στην εκπομπή μας –γενικά στο κανάλι, αλλά μιλάω για την εκπομπή που είχαμε–, μας απαγορεύει δηλαδή να σχολιάσουμε τα τηλεοπτικά προγράμματα που αφορούν τον κόσμο, η εκπομπή μας δεν είχε κανένα νόημα ύπαρξης. Όταν έχεις να κάνεις με τηλεόραση και δεν μπορείς να παίξεις τηλεόραση, δεν έχεις νόημα ύπαρξης.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

8 tips για να διαλέξεις το άρωμά σου

Τι να έχεις στο μυαλό σου αν θέλεις να διαλέξεις ένα νέο άρωμα που θα σε συντροφεύει στην καθημερινότητά σου.

DO IT YOURSELF

Έξυπνα styling tips για κορίτσια με μεγάλο ντεκολτέ

Πώς να ντύνεσαι με αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα, εξασφαλίζοντας στον εαυτό σου την απαραίτητη στήριξη και άνεση μέσα από τα ρούχα σου

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία