Skip to main content

CELEBS

Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις τα πάντα για τον γάμο της Kim Kardashian;

Ίσως κάτι σου ξεφεύγει αναφορικά με τον κλειστό γάμο των Kimye.



Aπό την στιγμή που άρχισαν να βγαίνουν μαζί, το 2012, η σχέση του “power coupleKim Kardashian και Kanye West είναι σαν ένα σενάριο βγαλμένο από ταινία! Από την ξαφνική πρόταση γάμου που έκανε ο Kanye στην Kim, μέχρι και τον εντυπωσιακό τους γάμο στην Ιταλία, το διάσημο ζεύγος (γνωστό και ως Kimye) δεν έχει σταματήσει να απασχολεί από τότε τα μέσα.

Όσο περνάνε τα χρόνια, από τον πολυτελή γάμο τους, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες μαθαίνουμε για αυτόν, ο οποίος φυσικά ήταν πολύ exclusive και έχει διάφορα… πιπεράτα πράγματα τα οποία θα θέλεις να μάθεις!

#1. Ο γάμος έλαβε μέρος σε ένα μοναδικό και ιστορικό μέρος στην Φλωρεντία και είναι εκεί όπου το ζεύγος συνέλαβε το πρώτο τους παιδί, την North West.

#2. Το μυστήριο του γάμου ήταν εξαιρετικά συγκινητικό και το ζευγάρι αντάλλαξε τους όρκους ζωής με φόντο έναν τοίχο γεμάτο σπάνια και λευκά λουλούδια ο οποίος κόστισε πολλά (μα πολλά) ευρώ, για να τον κατασκευάσουν.

#3. Το "Con te Partiré" ερμήνευσε ο Andrea Bocelli όταν παρέδωσε η Caitlyn Jenner την Kim Κ. στον Kanye.

#4. Τα κινητά τηλέφωνα παρέδωσαν κατά την είσοδό τους στον γάμο οι καλεσμένοι, με σκοπό να παραμείνει η τελετή private. Αυτό σημαίνει ότι απαγορεύτηκαν και οι καθιερωμένες κάμερες που ακολουθούν συνεχώς την Kim και την οικογένειά της, για το reality showKeeping up with the Kardashians”.

#5. Παραλίγο να έχουμε άλλο ένα από τα φημισμένα –πλέον- meltdowns του Kanye West, ο οποίος μαζί με τον διοργανωτή Sharon Sacks, σκέφτηκαν παρέα το concept του γάμου. Έτσι λοιπόν, αντέδρασε όταν είδε ένα ξύλινο μπαρ που είχε κατασκευαστεί ειδικά για την δεξίωση του γάμοy και to οποίο δεν του άρεσε καθόλου. Έπρεπε να το στήσουν από την αρχή, για να μείνει ικανοποιημένος ο μουσικός, και να πει τελικά ότι «ναι, αυτό είναι τέχνη!»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Η Hilary Duff φέρνει στον κόσμο το τέταρτο μωρό της – δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες!

«Εδώ και μήνες ονειρευόμουν να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου» Hilary Duff

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού: Ο λόγος που δεν πήγε καλά στην Eurovision το 2021

Όσα δήλωσε η ερμηνεύτρια του πολυσυζητημένο El Diabo

CELEBS

Met Gala 2024: Οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί

Jennifer Lopez, Gigi Hadid και Kim Kardashian, τράβηξαν πάνω τους τα φλας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός