Skip to main content

CELEBS

Beyonce - Jay Z: Βρέθηκε ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που δεν τους αναγνωρίζει!

Ένα σκηνικό για γέλια έξω από το Λούβρο...



Όπως λέγαμε και τις προάλλες αυτή την περίοδο η Beyonce, ο Jay Z και το - κατά πάσα πιθανότητα - πιο διάσημο παιδί στον κόσμο, η Blue Ivy έχουν ρίξει άγκυρα στο Παρίσι, μένουν σε ένα υπερπολυτελέστατο διαμέρισμα στα Ηλύσια Πεδία και κάνουν βόλτες όλη μέρα. Το τι γίνεται έξω από το σπίτι τους δε από φωτογράφους και δημοσιογράφους δεν περιγράφεται. Παρόλα αυτά υπάρχει ένας άνθρωπος που τους είδε μπροστά του και δεν τους αναγνώρισε καν. 

Εχθές το μεσημέρι το ζευγάρι βρέθηκε στο Λούβρο για μια ιδιωτική ξενάγηση και φυσικά οι αντιδράσεις του κόσμου που τους είδε στο προαύλιο του μουσείου ήταν από ενθουσιώδεις μέχρι υστερικές. Ανάμεσα τους και πολλοί δημοσιογράφοι οι οποίοι έτρεξαν κατευθείαν πίσω από το ζεύγος. Και τότε ένας γάλλος που στεκόταν ανάμεσα στο πλήθος και κοιτούσε γεμάτος γνήσια απορία το περιστατικό έκανε την ερώτηση: «Μα καλά, ποιος είναι;» την στιγμή ακριβώς που ο Jay Z περνούσε από μπροστά του κρατώντας στην αγκαλιά του  την κόρη του. Φυσικά ο κόσμος τον αγνόησε και τότε εκείνος απευθύνθηκε στον ίδιο τον διάσημο ράπερ φωνάζοντας του «Μα ποιος είσαι;». 

Αφήσαμε για το τέλος το καλό: ο άνθρωπος αυτός είναι, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ανερχόμενος παπαράτσι. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός