Skip to main content

CELEBS

Κύμα συμπαράστασης από τους celebrities μετά τη νέα επίθεση στο Λονδίνο

Έστειλαν το μήνυμά τους μέσω social media. 


Ελβίρα Δρακάκη

Την ώρα που το Manchester ετοιμάζεται για την επανάληψη της συναυλίας της Ariana Grande, με τίτλο One Love Manchester και ενώ οι αρχές ανησυχούσαν για τον τελικό του Champions League στο Cardiff, το Λονδίνο δέχτηκε ξανά επίθεση τρομοκρατών, για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες. 

Pixel

Η νέα επίθεση έγινε αργά το βράδυ του Σαββάτου, καθώς ένα φορτηγάκι έπεσε πάνω σε ανυποψίαστους πεζούς και πάλι στη Γέφυρα του Λονδίνου, ενώ στο Borough Market οι δράστες επιτέθηκαν με μαχαίρια, προτού πέσουν νεκροί από τα πυρά των αστυνομικών. Μέχρι τώρα 7 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και 48 νοσηλεύονται τραυματισμένοι. 

Τα νέα από το Λονδίνο έκαναν γρήγορα το γύρο του κόσμου και πυροδότησαν ένα κύμα συμπαράστασης προς τα θύματα, τους πολίτες του Λονδίνου και τη Βρετανία που δοκιμάζεται για τρίτη φορά το τελευταίο διάστημα και μόλις 2 εβδομάδες μετά το αιματηρό χτύπημα στο Manchester.

Pixel

Την αρχή έκανε η Ariana Grande που έχει νωπές ακόμα τις μνήμες από την επίθεση στη συναυλία της στο Manchester. Ακολούθησε πλήθος celebrities, όπως οι Khloe Kardashian, Demi Lovato, Cara Delevingne, Simon Cowell, Gordon Ramsay, Bette Midler, Ruby Rose, Elijah Wood, Patricia Arquette και πολλοί άλλοι που θέλησαν να εκφράσουν τη θλίψη τους αλλά και να δηλώσουν τη στήριξη και την αγάπη τους στο Λονδίνο και τους Βρετανούς. 

Μηνύματα συμπαράστασης έστειλαν και πολιτικοί, όπως ο Donald Trump, και ο Jeremy Corbin, ενώ η Πρωθυπουργός Theresa May ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές που είναι προγραμματισμένες για την ερχόμενη Πέμπτη θα διεξαχθούν κανονικά γιατί «δεν πρέπει να επιτραπεί στη βία να διαταράξει τη δημοκρατική διαδικασία». 
    
https://twitter.com/ArianaGrande/status/871164749924319232





https://twitter.com/Caradelevingne/status/871155122625236993









Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

ΜΟΥΣΙΚΗ

David Sanborn: Έφυγε από τη ζωή ο σαξοφωνίστας των David Bowie, Stevie Wonder και James Brown

Ο Sanborn ηχογράφησε με δεκάδες δημοφιλείς καλλιτέχνες και υπήρξε πρωτοπόρος του μοντέρνου ήχου για το σαξόφωνο