Skip to main content

CELEBS

Eva Mendes - Ryan Gosling: Μάντεψε τι όνομα έδωσαν την κόρη τους...

Είναι εμπνευσμένο από ηρωίδα της Disney!



Η Eva Mendes πριν από λίγες εβδομάδες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς. Αντίστοιχοι χαμηλοί τόνοι κρατήθηκαν και από τη στιγμή  της γέννας και μετά με το διάσημο ζευγάρι να μην έχει κάνει καμία δήλωση αλλά και να αρνείται να αποκαλύψει το όνομα της μικρής.

Παρόλα αυτά προχθές το απόγευμα βγήκε στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού κι έτσι αποκαλύφθηκε πως το όνομα που ο Ryan και η Eva έδωσαν τελικά στην μικρή είναι Esmeralda - Amada. 

Το πρώτο όνομα το εμπνεύστηκαν από το μυθιστόρημα του Victor Hugo αλλά και από την ταινία της Disney, "Η Παναγία των Παρισίων", ενώ το Amada από τον ρόλο που ενσάρκωσε η Eva στην ταινία We Own the Night to 2007.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την γέννηση της κόρης του και έχει επικεντρωθεί ολοκληρωτικά σε αυτό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν μοιράσει δια δύο τις δουλειές και την φροντίδα της μικρής Esmeralda - Amanda.  

 

eva_mendes3.JPG

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός