Skip to main content

CELEBS

H Cara Delevingne μιλάει για την σεξουαλικότητά της

«Δεν είμαι gay»



Γενικά, η Cara Delevingne είναι αρκετά ανοιχτή με την σεξουαλικότητά της. Δεν έχει φοβηθεί να κρύψει από τις πρώτες κι όλας στιγμές της καριέρας της, το γεγονός ότι είναι bisexual. Παρόλα αυτά, τελευταία έχει αγανακτήσει με τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν ως προς τις σεξουαλικές της επιλογές.

Pixel

Σε πρόσφατη συνέντευξή της για το Glamour, η ίδια μίλησε αρκετά για το θέμα αυτό.

«Από την στιγμή που μίλησα για την σεξουαλικότητά μου, ο κόσμος ήταν σε φάση “οκέι, είσαι γκέι», δηλώνει στην συνέντευξή της. H ίδια τους απαντούσε: «Εμ, όχι δεν είμαι γκέι!»

Pixel

To γνωστό μοντέλο που είχε σχέση με την τραγουδίστρια St. Vincent για 1,5 χρόνο συνέχισε στην συνέντευξη, λέγοντας σχετικά: «Πολλοί φίλοι που είναι straight έχουν έναν οπισθοδρομικό τρόπο σκέψης. Και οι ίδιοι με ρωτάνε αν είμαι γκέι! Δεν το καταλαβαίνουν. Ειδικά, ότι δω κάποιον και πω “Μου αρέσει πολύ αυτός ο άνδρας”, θα μου απαντήσουν “Mα είσαι γκέι!”, και με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό!»

Η 24χρονη Delevingne προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφεύγει τις ταμπέλες και ένας βασικός της σκοπός μέσα από όλο αυτό είναι να βοηθήσει τους νέους ώστε να μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα.

«Είναι πολύ χαρούμενη που η σεξουαλικότητά μου είναι ένα θέμα για το οποίο μπορώ να μιλήσω πιο εύκολα και πιο ελεύθερα, ειδικά για τα νέα παιδιά», προσθέτει.

Η Cara Delevingne έχει μιλήσει για την σεξουαλικότητά της ανοιχτά εδώ και καιρό. Μίλησε το 2015 για το θέμα αυτό στο New York Times και εκτενέστερα το 2016 στο περιοδικό Vogue.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Έγινε νονά!

Βάφτισε τον γιο της στενής της συνεργάτιδας και φίλης, Λίας Παπαδοπούλου

CELEBS

Μαρία Σολωμού: Η φωτογραφία με τον κούκλο γιο της

«Όσο μεγαλώνουν, τόσο μας λείπουν»

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Έγινε νονά!

Βάφτισε τον γιο της στενής της συνεργάτιδας και φίλης, Λίας Παπαδοπούλου

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Το λευκό ταιριάζει στην πίτσα!

Αν για σένα πίτσα σημαίνει οπωσδήποτε σάλτσα ντομάτας, σου έχουμε μια εκδοχή λευκή πίτσας που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις...