Μαίρη Συνατσάκη: Γιατί χώρισε με τον Μύρωνα Στρατή

Όλα όσα αποκάλυψε...

Χρύσα Βασιλακοπούλου

kalampoka_660x200-2

 

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στο  στο «Thema People»  και μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε τον λόγο που χώρισε με τον Μύρωνα Στρατή, εξομολογήθηκε αν την στεναχώρησαν όσα γράφτηκαν για τον χωρισμό τους και αποκάλυψε αν είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά,

Είναι έτοιμη για μια νέα σχέση; «Νομίζω πως προτιμώ να είμαι μόνη μου αυτό το διάστημα- περνάω καλά», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Για το αν την στεναχώρησαν όλα όσα γράφτηκαν για τον χωρισμό της με τον Μύρωνα Στρατή, η ίδια δήλωσε με ειλικρίνεια «Ναι, γιατί γράψανε ανυπόστατα πράγματα. Ότι χωρίσαμε γιατί ήταν να παντρευτούμε αλλά ο Μύρωνας είπε ότι δεν θέλει και η Μαίρη τον χώρισε. Ποτέ. Ότι χωρίσαμε γιατί μπήκε ένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας. Ποτέ. Βγαίνουν και εκθέτουν. Γιατί; Νομίζω πως όλα αυτά τα χρόνια έχω σεβαστεί τη σχέση μου. Σε γενικές γραμμές, όμως, μου έχουν φερθεί με γλυκό τρόπο τα Μέσα».

Αναφορικά με το τι έφταιξε και έφτασαν τη σχέση τους στο τέλος, επεσήμανε «Αποφασίσαμε ότι είχε κλείσει ένας κύκλος. Δε θέλαμε να ευτελίσουμε τη σχέση μας και έτσι χωρίσαμε».

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares