Skip to main content

CELEBS

Η Laeticia Casta θέλει να φυτέψει παντού πορτοκαλιές

Το γνωστό μοντέλο συνεργάζεται με το Cointreau για καλό σκοπό!



Δεν ξέρουμε πόσο αγαπάς τα πορτοκάλια, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα ήθελες να δεις ένα δέντρο πορτοκαλιάς να φυτρώνει παντού!

Pixel
Pixel

Αυτό σε προτρέπει να κάνεις και η Laeticia Casta, η οποία ως Artistic Director του Cointreau δημιούργησε ένα ενδιαφέρον project για καλό σκοπό, στο οποίο σίγουρα θα θέλεις να γίνεις και εσύ μέρος αυτού.

Με στόχο να υποστηρίξει την τοπική κοινωνία της περιοχής, με την οποία συνεργάζεται, επί σειρά ετών το Cointreau, και απ’ όπου προμηθεύεται τα πορτοκάλια, που αποτελούν τη βάση για την παραγωγή  του ποτού που αποτελεί κύριο συστατικό για τα πιο αγαπημένα all time classic cocktails, η Casta, σε συνεργασία με την καλλιτέχνιδα και δημιουργό του “One Heart One Tree”, Naziha Mestaoui, δημιούργησαν το project #1orange1tree.

Τι είναι το εν λόγω project; Πρόκειται για ένα πρόγραμμα αναδάσωσης με σκοπό να συμβάλλει στην αποκατάσταση της τοπικής βιοποικιλότητας της Σενεγάλης, δίνοντας τη δυνατότητα στα χωριά της περιοχής, να διευρύνουν την καλλιεργητική τους επιφάνεια, και να ενισχύσουν τη βιωσιμότητα τους.

Τα βήματα είναι απλά: 1) βγάζεις μια φωτογραφία με ένα πορτοκάλι, 2) την ανεβάζεις στο Instagram, χρησιμοποιώντας το hashtag #1orange1tree, 3) κάνεις mention μια φίλη / φίλο παροτρύνοντας τους να κάνουν το ίδιο και να ενισχύσουν το σκοπό. Για κάθε post το Cointreau, θα φυτέψει μια πορτοκαλιά!

Tο επίσημο λανσάρισμα του project έγινε από την ίδια την Artistic Director του Cointreau. Η Laeticia Casta μέσα από ένα χαρούμενο boomerang, με βασικό στοιχείο το πορτοκάλι, και συνοδευόμενο από το ανάλογο hashtag, κάλεσε τις φίλες της Naomi Campbell και Eva Longoria, να συμβάλλουν και εκείνες στον ευγενή αυτό σκοπό, και με τη σειρά τους να καλέσουν και άλλους φίλους τους να βοηθήσουν. Εκείνες ανταποκρίθηκαν και συνέχισαν με επιτυχία την πρό(σ)κληση. Έτσι στη λίστα προστέθηκαν και άλλες celebrities όπως Naomie Harris, Jasmine Sanders, Terence Jenkins, Cindy Crawford κ.ά.

https://www.instagram.com/p/BM9FeOUjqAp/?taken-by=laetitiacasta

Παράλληλα, το Cointreau συνεργάστηκε με το θρυλικό, λονδρέζικο, εμπορικό κέντρο, Liberty. Τα δυο all time classic brands, ένωσαν τις δυνάμεις τους, με αφορμή το #1orange1tree, με τη δημιουργική ομάδα του Liberty να εμπνέεται από το θέμα, και να δημιουργεί ένα ακόμα, πολυπόθητο και ευφάνταστο Pattern, αποκλειστικά για το Cointreau. Το pattern έντυσε εσωτερικά ένα συλλεκτικό ξύλινο, σκαλιστό, κουτί το οποίο περιελάμβανε, ένα αρωματικό κερί πορτοκαλιού, επίσης παραγωγής του Liberty, καθώς και τα απαραίτητα συστατικά για τη δημιουργία ενός τέλειου Cointreau cocktail, ενώ ολοκληρωνόταν με ένα custom βιβλίο συνταγών cocktails. Το συλλεκτικό gift box πωλούνταν αποκλειστικά στο Liberty, ενώ κυκλοφόρησε σε περιορισμένα τεμάχια. Για την αγορά κάθε κουτιού, το Cointreau αναλάμβανε τη δενδροφύτευση 50 πορτοκαλιών.

Πρόσφατα, παρουσιάστηκε και στην Ελλάδα το project #1orange1tree, στο πλαίσιο του οποίου το Cointreau μας καλεί και εμάς να συμβάλλουμε με τον δημιουργικό αυτό τρόπο στην υποστήριξη της βιοποικιλότητας και της τοπικής κοινωνίας της Σενεγάλης.

casta_cointreau_01.jpg

casta_cointreau_02.jpg

casta_cointreau_03.jpg

casta_cointreau_04.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κate Ηudson: Παντρεύεται τον μπαμπά του τρίτου της παιδιού

Με τον Ντάνι Φουτζικάουα είναι ζευγάρι από το 2016

CELEBS

Μαντώ Γαστεράτου: Ανακοίνωσε πως περιμένει τρίτο παιδί με τον Νίκο Ισηγόνη

Η τρυφερή ανάρτηση ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 14 Μαΐου

Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

16/5 Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικηής Γλώσσας 2024: Μιράντα Βερούλη & Choro Plus Half Note Jazz Club

Από το φάντο στη σάμπα: Ένα μουσικό ταξίδι με το καράβι του Πορτογαλόφωνου κόσμου