Skip to main content

CELEBS

Γιάννης Σπαλιάρας: «Δε θα ξαναπήγαινα στο Survivor»

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες στο τηλεριάλιτι και μάλιστα έκανε και σύγκριση με τους λαθρομετανάστες...



Αίσθηση προκάλεσαν όσα είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας, στο στούντιο της Ελεονόρας Μελέτη και την εκπομπή Survivor Πανόραμα. Το γνωστό μοντέλο, ήταν ο πρώτος από τους παίκτες του παιχνιδιού, που είπε ότι δε θα ξανάμπαινε στο Survivor, όποιο κι αν ήταν το χρηματικό όφελος. 

Pixel

Xαρακτήρισε τη συμμετοχή του, ένα πολύ μεγάλο μάθημα ζωής και μεγάλη εμπειρία, ενώ αναφερόμενος στις συνθήκες διαβίωσες, έκανε μια δήλωση η οποία συζητήθηκε πολύ και όχι άδικα... «Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε. Ήμασταν χωρίς στέγη, κάποια στιγμή ήμουν τρεις μέρες συνέχεια βρεγμένος, ένιωθα ότι ανεβάζω πυρετό και δεν είχαμε να φάμε τίποτα άλλο εκτός από μία καρύδα. Ήταν μία κατάσταση σοκαριστική, δεν μπορώ να το περιγράψω», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Έγινε νονά!

Βάφτισε τον γιο της στενής της συνεργάτιδας και φίλης, Λίας Παπαδοπούλου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας

ΣΙΝΕΜΑ

Θύμα απρόκλητης επίθεσης έπεσε ο Steve Buscemi όσο περπατούσε στο Manhattan

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες

VIRAL

Μαρίνα Σάττι: Το "ZARI" επανακυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές!

Στην “A capella”, την “Instrumental”, την “Sped Up” καθώς και την Live έκδοση που έκλεψε τις εντυπώσεις πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από το Eurovision.TV.