Μ. Συνατσάκη: Αποκαλύπτει γιατί η εκπομπή της δεν βγήκε ποτέ on air!

Μας έλυσε όλες τις απορίες!

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Η κομψή και μοδάτη παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη έδωσε συνέντευξη στο «Thema People» και αποκάλυψε γιατί η εκπομπή της δεν βγήκε ποτέ on air, αλλά μίλησε και για τον τελικό του «Master Chef» που δεν έγινε ποτέ.

Πέρυσι ήταν η πρώτη χρονιά από τότε που ξεκίνησες στο MAD TV κατά τη διάρκεια της οποίας δεν βρισκόσουν στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια. «Ναι, ήταν να γίνει μια εκπομπή η οποία όμως είχε πρόβλημα με τα πνευματικά δικαιώματα και τελικά δεν βγήκε στον αέρα. Αυτά όμως δεν με στενοχωρούν πια στην τηλεόραση. Και δεν περιμένω τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο από το να δω τους τίτλους αρχής μιας εκπομπής για να ξέρω ότι αυτή θα παίξει. Μέχρι να το δω, δεν το λέω ούτε στη μαμά μου».

Το «Master Chef» ήταν η πρώτη σου μεγάλη απογοήτευση; «Η μεγάλη συνειδητοποίηση και απογοήτευση ήρθε όταν δεν έγινε ο τελικός του «Master Chef». Ήταν ένα μεγάλο project που δεν είχε τελικό. Όταν το MEGA δεν προχώρησε με τον τελικό, σοκαρίστηκα. Είχα στενοχωρηθεί αρχικά γι' αυτό και αργότερα για τα λεφτά. Δεν μπορώ να ξεκινάω κάτι και να μην το τελειώνω. Ως προσωπικότητα είμαι ψυχαναγκαστική. Είχα στενοχωρηθεί που δεν θα έβγαινε νικητής και για τον τηλεθεατή που το έβλεπε επί τρεις μήνες και δεν θα υπήρχε ολοκλήρωση».

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares