Skip to main content

CELEBS

H Rihanna συνάντησε την Bridgette Macron

Δύο fashion icon στον ίδιο χώρο; Το σύμπαν κόντεψε να εκραγεί!



Πριν ένα μήνα περίπου, η Rihanna έστειλε μια σειρά από tweets σε αρκετούς ηγέτες διαφόρων χωρών, συμπεριλαμβανομένου του νέου Πρωθυπουργού της Γαλλίας, Emmanuel Macron, παροτρύνοντάς τους να επενδύσουν στα θέματα της εκπαίδευσης. Σαν αποτέλεσμα αυτού, η Rihanna είχε τελικά την ευκαιρία να συναντήσει τον Πρωθυπουργό και την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Η RiRi λοιπόν, συνάντησε την Τετάρτη τον Emmanuel και Bridgette Macron στο Εlysée Palace στον Παρίσι. Με την άφιξή της, την Rihanna υποδέχτηκαν θερμά και οι δύο, ενώ η ίδια φωτογραφήθηκε δίπλα στην stylish Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Η γνωστή καλλιτέχνιδα, εμφανίστηκε φορώντας ένα γκρι, oversized κοστούμι με ένα μαύρο σακάκι και μια τσάντα Dior. Η Macron από την άλλη, έκανε μια άκρως casual, κομψή εμφάνιση, φορώντας ένα λευκό σακάκι, τζιν παντελόνι και γόβες.

Δεν έχουμε ακόμη λεπτομέρειες για το τι ειπώθηκε στην συνάντησή τους, αλλά έχουμε βίντεο των δύο από την στιγμή της συνάντησής τους.

Ελπίζουμε τις επόμενες ημέρες, να έχουμε και περισσότερο φωτογραφικό υλικό, ίσως από το Instagram της Rihanna…

https://twitter.com/RihannaDaily/status/890232820706279424?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.harpersbazaar.com%2Fcelebrity%2Flatest%2Fa10363682%2Frihanna-brigitte-macron-meet%2F

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.