Ελένη Μενεγάκη: Μίλησε ο γυναικολόγος της για την εγκυμοσύνη!

Μάθε όλα όσα είπε ο γυναικολόγος της για την εγκυμοσύνη!

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Ο πανεπιστημιακός καθηγητής και προσωπικός γυναικολόγος της παρουσιάστριας, μίλησε στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Μπέζα και έδωσε τις δικές του απαντήσεις για το αν Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της.

Καλησπέρα σας, είμαι δημοσιογράφος του περιοδικου YOU και θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις για την πελάτισσά σας Ελένη Μενεγάκη. «Παρακαλώ, σας ακούω».

Πρώτα απ' όλα, είστε γιατρός της κυρίας Ελένης Μενεγάκη; «Φυσικά και είμαι ο γιατρός της, όχι τώρα, εδώ και χρόνια».

Σας κάνω ευθέως την ερώτηση, έχουμε την πληροφορία ότι η κυρία Μενεγάκη είναι έγκυος. Το διαψεύδετε ή το επιβεβαιώνετε; «Αυτό πρέπει να σας το απαντήσει η ίδια... Δεν μπορώ να απαντήσω για εκείνη».

Κάναμε ρεπορτάζ και την είδαμε να έρχεται στο ιατρείο σας. «Nαι, ήρθε... Αποκλείεται να ήρθε στο ιατρείο μου για να κάνει μια γυναικολογική εξέταση; Θα μπορούσε να έρθει να κάνει Τεστ Παπ, το αποκλείετε; Ακούστε, για το αν είναι έγκυος η Ελένη ή όχι εκείνη πρέπει μόνο να το απαντήσει... Εγώ είμαι ο γιατρός της και πάνω απ΄όλα υπάρχει το ιατρικό απόρρητο».

Μα στο ιατρείο σας η Ελένη το τελευταίο διάστημα έρχεται κάθε 15 μέρες. Φυσικά κι αν ερχόταν μία φορά το εξάμηνο, θα μπορούσε να σας επισκεφθεί για γυναικολογικές εξετάσεις. Κάθε 15 μέρες, όμως, όπως αντιλαμβάνεστε, προκαλεί περιέργεια... «Δεν έχω να πω κάτι άλλο, παρακαλώ επικοινωνήστε με την ίδια για ό,τι άλλο θέλετε».About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares