Skip to main content

CELEBS

H Beyoncé παίζει και να αγοράσει μία ομάδα μπάσκετ

Shopping therapy σε άλλο επίπεδο!



Η αυτοκρατορία της Beyoncé έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα πια και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ασχοληθεί μέχρι και με τα σπορ! Πηγές αναφέρουν ότι η γνωστή σούπερσταρ σκέφτεται να αγοράσει την ομάδα μπάσκετ Houston Rockets.

Pixel

Το Houston είναι η πόλη που γεννήθηκε η queen Bey, οπότε αυτός είναι και από τους βασικούς λόγους που σκέφτεται να αγοράσει την ομάδα αυτή.

Ο ιδιοκτήτης των Rockets, Les Alexander, ανακοίνωσε ότι πουλάει την ομάδα, πριν από ένα μήνα. Δεν είναι σίγουρη η τιμή της ομάδας ακόμη, αλλά λέγεται ότι μπορεί να φτάνει και τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια.  

Pixel

Το να αγοράσουν μια ομάδα του μπάσκετ δεν είναι κάτι καινούργιο για την οικογένεια Carter, μιας και ο Jay-Z είχε αγοράσει μέρος της ομάδα των Brooklyn Nets πριν μερικά χρόνια, το οποίο όμως άφησε τελικά το 2013.

Το ζευγάρι πάντως έχει την οικονομική άνεση για τέτοιου είδους εγχειρήματα, μιας και είναι από τα πιο ακριβοπληρωμένα ζευγάρια του κόσμου, με τα έσοδά τους τον τελευταίο χρόνο να υπολογίζονται στα 147 εκατομμύρια δολάρια.

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η L'Oréal Paris γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας

5 αγαπητές γυναίκες έδωσαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα γύρω από τη μητρότητα, ενθαρρύνοντας όλες μας να αγκαλιάσουμε άφοβα τις φιλοδοξίες μας και να πιστεύουμε στην αυτοεκτίμησή μας καθημερινά

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη