Skip to main content

CELEBS

H Kim Kardashian και o Kanye West βρίσκουν την Taylor Swift… θλιβερή

Οκέι, αρκετά με αυτή την κόντρα.



Άλλοι πεινάνε σε αυτό τον κόσμο, άλλοι πνίγονται και χάνουν τα σπίτια τους σε τυφώνες και η Taylor Swift ζει στον δικό της μικρόκοσμο.

Pixel
Pixel

Με την κυκλοφορία του τελευταίου της single, όπου σε στίχους της, τα… «χώνει» στον Kanye West αλλά και την γυναίκα του, η Swift ίσως να περίμενε μεγαλύτερη αντίδραση από την γνωστή οικογένεια, ώστε να δημιουργηθεί περισσότερος ντόρος γύρω από το όνομά της αλλά και το νέο της track.

Παρόλα αυτά, οι Wests δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο αδιάφοροι με το συμβάν. Ως τώρα τουλάχιστον, μιας και κανένας από τους δύο, δεν έχει κάνει επίσημα σχετική δήλωση.

Πηγές από τον στενό οικογενειακό κύκλο του ζευγαριού πάντως, αναφέρουν ότι οι δεν τους ενδιαφέρει τι έχει πει για αυτούς η Swift στο κομμάτι. Θεωρούν αυτή την κόντρα… «περσινά, ξινά σταφύλια» και ότι η Swift δεν βρίσκεται καν στο «ραντάρ» του West.

Το People συγκεκριμένα κυκλοφόρησε μια δήλωση που λέγεται ότι έκαναν οι Wests και που μάλιστα περιέχει μερικά «βαριά» λόγια: «Η Kim και ο Kanye δεν ενδιαφέρονται για την νέα μουσική της Swift. Βρίσκουν θλιβερό το γεγονός ότι ακόμα προσπαθεί να συνεχίσει αυτή την κόντρα. Δεν θα δώσουν καμία προσοχή στην μουσική της. Έχουν να επικεντρωθούν σε πιο σημαντικά πράγματα, όπως την οικογένειά τους.»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κate Ηudson: Παντρεύεται τον μπαμπά του τρίτου της παιδιού

Με τον Ντάνι Φουτζικάουα είναι ζευγάρι από το 2016

CELEBS

Μαντώ Γαστεράτου: Ανακοίνωσε πως περιμένει τρίτο παιδί με τον Νίκο Ισηγόνη

Η τρυφερή ανάρτηση ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 14 Μαΐου

Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

16/5 Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικηής Γλώσσας 2024: Μιράντα Βερούλη & Choro Plus Half Note Jazz Club

Από το φάντο στη σάμπα: Ένα μουσικό ταξίδι με το καράβι του Πορτογαλόφωνου κόσμου