Skip to main content

CELEBS

O George Clooney μιλάει για τη «δύσκολη» δουλειά τoυ να είσαι γονιός

«Πρέπει να καθαρίζω εμετό από το κοστούμι μου τώρα...»



Το να είσαι γονιός δεν είναι εύκολη υπόθεση, σίγουρα. Πόσο μάλλον, αν η πρώτη φορά που γίνεσαι γονιός είναι με δύο παιδιά και όχι ένα!

Pixel

Ο George και η Amal Clooney υποδέχτηκαν τα δίδυμα παιδιά τους, Ella και Alexander, περίπου πριν 3 μήνες. Από τότε, το ζευγάρι προσπαθεί να προσαρμοστεί στον νέο του ρόλο, σαν γονείς που έγιναν, για πρώτη φορά.

Σε μια νέα συνέντευξή του, ο George Clooney μίλησε για το πώς το ζευγάρι αντιμετωπίζει αυτή την νέα κατάσταση πραγμάτων.

Pixel

«Ξαφνικά, είμαστε υπεύθυνοι για άλλους ανθρώπους και αυτό είναι εξαιρετικά τρομακτικό!», δήλωσε ο ηθοποιός στην Associated Press, χαριτολογώντας. Η γυναίκα του, παρόλα αυτά, φαίνεται να αντιμετωπίζει την κατάσταση με άψογο τρόπο.

«Είναι σαν Ολυμπιονίκης αθλήτρια!», λέει περήφανα ο George για την Amal. «Τα πάει καταπληκτικά.»

Ο ηθοποιός, αναφέρθηκε ακόμη στην… βρώμικη δουλειά του να είσαι γονιός. «Αυτή την στιγμή η δουλειά μου είναι να αλλάζω πάνες και να τους πηγαίνω βόλτα μέσα στο σπίτι. Πραγματικά, δεν πίστευα στα 56 μου, ότι θα είμαι γονιών δίδυμων παιδιών. Μην κάνετε πλάνα. Πρέπει πάντα να απολαμβάνετε την διαδρομή», δηλώνει με… σοφό τόνο ο ηθοποιός.

Η… διαδρομή αυτή μπορεί να χρειάζεται και λίγο παραπάνω… καθάρισμα. «Τώρα πια πρέπει να καθαρίζω εμετό από το κοστούμι μου», λέει ο George με γέλια. «Είχα συνηθίσει να καθαρίζω τον δικό μου εμετό, αλλά τώρα είναι ο εμετός τον διδύμων! Όλα για καλό έγιναν!»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Έγινε νονά!

Βάφτισε τον γιο της στενής της συνεργάτιδας και φίλης, Λίας Παπαδοπούλου

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Η Lamda Development συμμετέχει στο Piano City Athens

Το The Ellinikon Experience Park και το GoldenHall υποδέχονται το αγαπημένο φεστιβάλ πιάνου!

FITNESS

5 είδη άσκησης που θα σου φτιάξουν τη διάθεση την άνοιξη και το καλοκαίρι

Με τι να ασχοληθείς αν έχεις ανάγκη από ένα σημαντικό mood booster στην καθημερινότητά σου